≫ 

Karleuši rekli da dolarima oko vrata "bode oči sirotinji", a sada se ona oglasila i jednom rečenicom hejterima zapušila usta! (FOTO)

Karleuša se oglasila na društvenim mrežama i uputila oštru poruku

  • 8

Jelena Karleuša, Foto: Marko Jovanovic

Jelena Karleuša pojavila se na snimanju emisije Zvezde Granda u nesvakidašnjem stajlingu koji je ostavio jak utisak, a jedan detalj (pored njenih bujnih grudi) baš svima je zapao za oko!

Svi su danas uz nas dok slavimo pobede, a kada smo brojali poraze bili smo samo ti i ja! Buba Koreli emotivnom porukom čestitao Jali rođendan (FOTO)

Karleuša je i ovoga puta izabrala provokativnu odevnu kombinaciju u kojoj je izgledala kao prava seks bomba, ali se okitila novčanicama od po 100 dolara, što je pokrenulo lavinu komentara.

Dok su neki oduševljeno komentarisali stajling bilo je i mnoštvo onih koji su joj poručivali da je bahata i da "bode oči sirotinji", a Jelena takvima kao i obično nije ostala dužna odgovor.

Jelena Karleuša, Foto: Marko Jovanovic

- Najstrašniji momenat mog današnjeg stajlinga jeste da polumozgovi (a ima ih mnogoooo) stvarno misle da sam se ogrnula pravim parama... Gde ja živim... - napisala je Karleuša na društvenoj mreži Tviter.

Karleušina objava na Tviteru, Printskrin: Tviter/Jelena Karleuša

Fanovi su se složili da je izgledla poput prave svetske zvezde, a nema sumnje da će mnoge njene koleginice iskopirati ovaj izgled.

Jelena je napunila baterije, pa se nakon odmora koji je provela sa svojom porodicom na Maldivima vratila poslovnim obavezama, a usput je pokazala i preplanuo ten.

Dolari, marke, lire ti vire: Ovaj stajling je izazvao haos:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • niki

    16. oktobar 2018 | 11:00

    Boze blago li se njoj, nit brige nit pameti

  • Axel

    16. oktobar 2018 | 15:38

    Pa mora nekako da privuce paznju. Previse se pise o istinskoj pravoj divi Mileni Dravic pa da se necim i ova persona istakne

  • Kalimero

    16. oktobar 2018 | 11:22

    Blago njozi:NJOJ PAMET NESMETA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA