Jelena Veljača u novim modelima Ecco cipela pokazala kako izgledaju idealne jesenje kombinacije (FOTO) (VIDEO)

Trendi jesenji modeli od prekrasne kože s modernom udobnošću

  • 1
Foto: John Pavlish

Ono čega je svaka žena, koja pažljivo brine o svom stilu, svesna jeste to da je jedna stvar slediti modu, a druga znati kako da je nosiš. Jesenje doba godine posebno je zabavno svim zaljubljenicima u modu: dolazak novih trendova, boja i materijala savršen je za novu modnu priču.

Foto: John Pavlish

ECCO predstavlja svoju jesenju priču o aktuelnim modelima u modnoj igri sa Jelenom Veljačom koja je prva prošetala nove komade iz jesenje kolekcije. Pregršt modela, od visokih čizama, do gležnjača i formalnih ravnih modela, čini ECCO idealnim brendom za modernu ženu koja ne pristaje na kompromis kad su u pitanju dizajn i kvalitet.

Foto: John Pavlish

Jelena, poznata ikona prepoznatljivog stila, prošetala je nove ECCO modele i još jednom poslužila kao inspiracija za nove jesenje kombinacije.

Foto: John Pavlish

ECCO predstavlja nove modele visokih čizama i gležnjača ženstvenih silueta, izrađenih od vrhunske kože koje pružaju inovativnu udobnost. Jelena je upravo u ovoj modnoj igri pokazala kako biti stylish u svakoj prilici i kako je odabir prave obuće uvek glavna okosnica svake modne kombinacije.

Foto: John Pavlish

Bez obzira da li su vam draže visoke čizme ili par gležnjača za dinamičnu svakodnevnicu, ECCO Shape kolekcija danske kompanije garantuje vam udobnost tkom celog dana. ECCO svoju priču ne temelji samo na posebnoj tehnologiji koja omogućava da čak i visoka potpetica bude udobna za celodneveno nošenje, već s ponosom ističe i inovacije u proizvodnji vrhunskih koža.

Šta je to novo kod danskog proizvođača obuće ECCO donosimo u videu koji možete pogledati na linku:

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA