≫ 

Prizor je bio jeziv, neverovatno kako je čovek uspeo da preživi! Otac dečka Marijane Mićić se oglasio nakon eksplozije automobila!

- Kada sam čuo šta se desilo, otišao sam odmah na lice mesta - kaže Marjanović

  • 1
Marijana Mićić, Foto: Nikola Tomić

Voditeljka "Pink" televizije Marijana Mićić juče je doživela neviđeni stres kada je eksplodirao automobil u kojem je bio njen otac Nebojša.

Prva fotografija Marijane Mićić sa povređenim ocem: Porodica sumnja da je uzrok eksplozije bila rakija koja se nalazila u kolima

Nakon ovoga oglasio se i Srđan Marjanović, otac njenog dečka Miloša koji je nakon eksplozije automobila otišao na lice mesta, a prizor koji je tamo zatekao je kako kaže bio jeziv.

Eksplozija automobila u Vojvode Stepe, Foto: Telegraf

- Kada sam čuo šta se desilo, otišao sam odmah na lice mesta. Prizor je zaista bio jeziv, neverovatno kako je čovek uspeo da preživi. Ima boga - ispričao je Marjanović još uvek u šoku zbog svega.

Otac Marijane Mićić nakon eksplozije automobila, Foto: Republika/S. Erić

On kaže da je sa Marijanom sve vreme njegov sin koji se takođe jako potresao zbog svega.

- Sa Marijanom je sve vreme bio i Miloš, koji se isto potresao zbog svega. On je stalno kod njih i, ipak, nije mu sve jedno ni zbog Marijane - ispričao je Marjanović za Kurir.

Marijana Mićić, Foto: ATA Images

Marjanović smatra da je reč o grešci, jer kako kaže ne postoji nikakav motiv za ovako nešto.

- To je obična i poštena porodica, iznenađen sam prosto. To je ono kad kažu da nesreća ide kod najboljih. Ceo slučaj nema veze sa Marijanom i siguran sam da nema motiva za ovako nešto. Prizor je stvarno bio strašan - objašnjava on. Na pitanje da li se plaši za bezbednost svog sina i njegove devojke posle svega, smatra da "nema razloga".

- Ne plašim se, jer nema potrebe. Da je neko hteo da naudi Marijani, našao bi način. Ona godinama i ne vozi taj automobil. Prosto, ne mislim da postoji ikakav motiv - kaže Marjanović za Kurir.

Podsećamo, u ulici Vojvode Stepe na Voždovcu, u blizini Trošarine, u utorak 16. oktobra oko 13.30 časova došlo je do eksplozije automobila u kojem se nalazio otac voditeljke Marijane Mićić, Nebojša Mićić, koji je prošao sa povredama ruke i bubne opne.

Vatra za nekoliko sekundi progutala voditeljkin auto

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA