≫ 

Bila je lepotica, kad se udala za bogataša mnoge žene su joj zavidele, a Nevena danas otkriva tužnu istinu: Izdržava me otac!

- Nemam trenutno emotivnog partnera, niti želim da ga imam. Kada pogledam muškarce kako se ophode prema ženama ne želim da imam nikoga pored sebe - kaže Nevena

  • 12
Nevena Stamenković Adžemović, Foto: Instagram/nevena___stamenkovic

I dok su se neke članice grupe "Models" udale tako da generacije posle njih ne moraju nikada ništa da rade, Nevena Adžemović nije bila te sreće.

Naime, nekadašnja poslanica u Skupštini Srbije posle duže vremena našla se ponovo u centru medijske pažnje, nakon priča koje su se pojavile - da je pretrpela nasilje od svoje majke, te da ju je za isto prijavila policiji.

Sindi otkrila zašto godinama nije u kontaktu sa Sandrom Meljničenko

- Nije tačno da me je tukla majka i nije tačno da sam saslušana u policiji. Sa mnom je sve okej, hvala na pitanju. Sa majkom imam normalan odnos i među nama je sve u redu. Sve je savršeno - tvrdi Nevena koje duže vreme nema u medijima.

S tim u vezi, otkrila je u kakvim je sada odnosima sa bivšim usprugom Srđanom Adžemovićem.

- Sa bivšim mužem nemam nikakav kontakt, a sa mojom majkom da li ima kontakt to ne znam. Nisam sa njim, to je tačno, niti ću biti ikada više - kaže Nevena koja je danas nezaposlena.

Nevena tokom rada u Skupštini, Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Trenutno živim od finansijske pomoći svog oca, jer od te alimentacije koju dobijam od bivšeg muža teško da bih mogla da živim. Moj tata izdržava i mene i Ivanu (sestru Sindi). Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila - ironično kaže Nevena i dodaje da joj je teško da nađe odgovarajući posao, baš kao i njenoj sestri.

- Posvećena sam detetu, on ide u školu, odličan je đak i ima sve petice.Trenutno sam u potražnji, ali još uvek nisam našla nešto što bi me zaintrigiralo. Ja sam za neku mirniju varijantu, neki kancelarijski posao, jer mi je buke i jurnjave preko glave. Vratila bih se možda i u politiku, ali za sada ne postoji takva opcija. Ne znam da li sam spremna da se ponovo bavim javnim poslom, jer nisam bila dobro prihvaćena ni kao poslanik, ni kao članica grupe "Models" - kaže Nevena.

Kako Nevena kaže - dečko joj nije potreban jer su muškarci postali previše bezobrazni, Foto: Instagram/nevena___stamenkovic

Nekada jedna od najpoželjnijih devojaka na domaćoj sceni danas je veoma razočarana u muškarce.

- Nemam trenutno emotivnog partnera, niti želim da ga imam. Kada pogledam muškarce kako se ophode prema ženama ne želim da imam nikoga pored sebe. Nisma stvarno upoznala nikog da bi sa njim želela nešto ozbiljnije. Ovo sve što vidim ne sviđa mi se nimalo. Ne želim ni sa kim da započinjem išta. Muškarci su postali toliko bezobrazni, toliko ne poštuju žene. Užasno se loše ponašaju pogotovo prema majkama i prema nezaštićenim ženama. Muškarci treba da poštuju žene, a ne da ih omalovažavaju i da se nad njima iživljavaju. Zbog svega toga nisam zainteresovana za muškarce, niti mi je potreban - ispričala je Adžemovićka za Blic.

VIDEO: Tošić kupio JK vilu od dva i po miliona evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wien

    18. oktobar 2018 | 11:14

    Pa duso draga bivsi muz te zakupio na nekoliko godina i kada je zakup istekao nije produzio ugovor...a vi dame nastavite da se prodajete na neodredjeno vreme pa ce vas sve vise tate izdrzavati...i lepoti dupeta vreme ide...

  • Muškarac

    18. oktobar 2018 | 10:40

    Ima dosta istine u tome što si rekla ali sa takvom reputacijom kakva te preti teško da možeš da zaslužiš poštovanje nekog normalnog muškarca...

  • Nbg

    18. oktobar 2018 | 10:53

    Bitno da sedis gola za sankom!! Aj pali bre...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA