≫ 

Crni sako, a ispod samo donji veš! Kija napravila lom u Banjaluci, sve je sevalo dok je mešala na bini! (VIDEO)

Kija je dobila nagradu za otkriće godine, a na Oskaru se pojavio i njen bivši muž Sloba Radanović

  • 75

Kija Kockar pojavila se u ponedeljak veče, 4. marta, na Oskaru popularnosti u Banjaluci gde je dobila nagradu za otkriće godine.

Na sebi je imala crne čarape do kolena, sako-haljinu i visoko podignutu kosu. No, najveću pažnju privuklo je ono ispod haljine, pošto je reč o donjem vešu koji koji nije prošao neprimećeno dok je na bini izvodila svoj hit "Amorova strela".

Publika je Kristinu dočekala fantastično, što najbolje dokazuje snimak iz hale koji možete pogledati u videu na početku teksta.

VIDEO: Kija otkrila kako se slaže sa Slobom dok žiriraju u "Pinkovim zvezdama"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peko

    5. mart 2019 | 15:02

    Gazi malena OLOŠ, pametni ljudi su iz tebe! Sama JAKO KIJA, mi normalni razlikujemo VREDNOSTI i uvek smo iz kulturnu, pametnu i vrednu MLADOST! 👑🍀♥️

  • oo

    5. mart 2019 | 21:23

    Sve cestitke na osvojenom Oskaru draga Kristina! Takodje sve pohvale Banja Luci i predivnoj publici koja je u glas pevala Amorovu strelu! Od prijateljice koja je bila na spektaklu sam saznala da je dozivljaj bio neverovatan i nezaboravan i da je Kija izdominirala! Zelim ti jos puno ovakvih uspeha, a sve ukazuje na to da ce ih biti jos puno! Kija kraljica 💖

  • Zeljana

    5. mart 2019 | 21:00

    To što je sevnulo malo donjeg veša je totalno nebitno naspram činjenice da danas mnoge pevačice otkrivaju daleko više noseći trikoe poput Maje Berović,Karleuše ,Severine.....Ono što je važnije jeste odlična atmosfera koja je vladala u publici kada je Kija izašla na scenu i to je dokaz da je nagrada zasluženo otišla u prave ruke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA