≫ 

TESTIRAJ SE NA DROGU, AKO JA PROGOVORIM, BOLEĆE TE! Šašić još brutalnije uzvratio na Lukasove prozivke!

- Pošto još nisam dementan, a on verovatno jeste, čim zaboravlja šta sve znam o njemu - kaže Šašić

  • 23

Nakon što ga je Aca Lukas žestoko izvređao u svom otvorenom pismu, Željko Šašić je Aci uzvratio istom merom.

NA TVOM MESTU BIH TRAŽIO DRVO DA SE OBESIM! Aca Lukas NIKAD BRUTALNIJE popljuvao Željka Šašića!

Šašić je Lukasove uvrede i prozivke ironično prokomentarisao, i Aci je poručio da se testira na drogu.

- Moguće je i veća je šansa da je bio pod dejstvom opijata kada je pisao ovo nego da nije. Treba da ide na testiranje  - izjavio je Željko i potom napao Lukasa ali i svoju bivšu suprugu, Sonju Vuksanović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Hoću da odj**u više njih dvoje od mene jer me ne interesuje šta rade. Meni je krivo što se razvode Sonja i Lukas jer su stvoreni jedno za drugo, sličnog su psihičkog stanja. Mene je blam umesto njih koliko su život izložili javnosti. Njihova jeftina sapunica Lukas-Sonja-Jarić je blam živi - rekao je Šašić koji je, na kraju, pripretio Aci Lukasu.

Foto: Giliver/Frazer Harrison/Getty Images for Glazer Palooza, Instagram/sonjavu, Marko Todorović Foto: Giliver/Frazer Harrison/Getty Images for Glazer Palooza, Instagram/sonjavu, Marko Todorović

- Ako ja budem počeo da pričam o njemu, ima da ga boli. Znam jako mnogo stvari o njemu, pošto još nisam dementan, a on verovatno jeste, čim zaboravlja šta sve znam o njemu. Mene ne dotiče to što on priča, jer Lukasa ne voli niko - zaključio je Željko Šašić.

Foto: Klub Hill Foto: Klub Hill

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    12. jul 2017 | 22:03

    Polusvet

  • Markoni

    12. jul 2017 | 22:32

    Sasicu napisi knjigu o njima.

  • O

    12. jul 2017 | 21:41

    Ne branim Lukasa isti su mi svo troje i Lukas i Sonja i Sasic,ali brate ovaj Sasic je stvarno opterecen njima, covece shvati da si razveden od te zene vec sto godina zivi svoj zivot i sta te se tice njihov,budi dostojanstven a ne ceo svoj zivot provede komentarisuci bivsu zenu i njenog muza.To je znak da je ni dan danas nisi preboleo a ne znam ni da li ces ikada po tvojim reakcijama,to sto ti kazes da jesi okaci macku o rep to i lud vidi da nisi.Pocni da zivis svoj zivot i bavi se sobom,zaboravi nesto sto sama rec kaze bivse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA