≫ 

Pitali smo kralja Slagalice šta misli o tome što je dobio 3.300 evra, a pobednica "Parova" 30.000 evra (VIDEO)

Takmičar na crvenoj poziciji rekao je pravu stvar o odonosu svoje nagrade od 400.000 dinara (3.300 evra) i one koju je dobila pobednica poslednjeg emitovanog rijaliti programa u Srbiji

  • 46

Na RTS-u je završen 100. ciklus omiljenog porodičnog kviza "Slagalica", u kojem je briljirao takmičar na crvenoj poziciji Žarko Stevanović (23).

 

KONAČNI OBRAČUN U SLAGALICI: Ovo su pitanja i asocijacije koje su Žarka dovele do epske pobede!

 

Ovaj mladić, inače student Fakulteta organizacionih nauka, najbolji je učesnik iz poslednjih 40 ciklusa emisije, tako da je ponosno poneo titulu "najbolji od najboljih".

 

- Presudilo je više sreće, možda malo bolja koncentracija, a što se tiče znanja i logike, svi smo bili tu negde. Prosto, nekom nije bio dan, neko je ustao na levu nogu... - rekao je Žarko.

 

Osim što je pokazao zavidno znanje, on je predstavio i druge veštine i kvalitete, poput brzine, logike i strpljenja.

 

- Imam dosta iskustva jer se godinama takmičim po kvizovima, šampionatima, pa i to što radim kao sastavljač pitanja u jednom kvizu. Sve to mi jako puno pomaže - objasnio je pobednik Superfinala.

 

On otkriva da ne voli suvoparno bubanje podataka, već da sve što pročita i istraži povezuje u jedno holističko, celokupno znanje. Takođe, ne voli da odustaje, to je i dobar savet za buduće takmičare.

 

Šta je Žarko rekao o svojoj nagradi od 400.000 dinara (3.300 evra), a šta o novčanom fondu od 30.000 evra koje je dobila pobednica poslednjeg emitovanog rijaliti programa u Srbiji, poslušajte ovde (stvarno je ispao car):

 

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С

    5. jul 2017 | 23:58

    Гледала сам младића од прве емисије. Била је милина гледати дете, са толиким знањем, а таквом скромношћу. Одговарао је брзо и тачно. Диван млад човек. Да је више таквих. Његови мама и тата, имају чиме да се поносе. Браво.

  • Lala

    5. jul 2017 | 23:16

    Žarko,svaka čas,ti si ponos svog naroda.Navijao sam za tebe.Pozdrav,samo naprijed.

  • Јасмина

    5. jul 2017 | 21:13

    Дечко је стварно геније..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA