≫ 

FRKA PRED KARANTIN: Najskandalozniju učesnicu "Zadruge" zaustavila interventna, pevač i maneken se umalo pokačili zbog golih slika! (FOTO)

Iako rijaliti počinje tek sutra uveče, već su izbile prve varnice među učesnicima

  • 1

Ulazak u karantin "Zadruge" koja počinje u sredu uveče, uveliko traje, a malo je falilo da se dvojica učesnika pokače, i to zbog golih slika, a da Mina Vrbaški, koja se "proslavila" skandalom sa šakom Polumentom, uopšte ne uđe u rijaliti, i to zbog policije.

POČELO JE! Plavokosa seksi cica se prva spakovala, i krenula u karantin "Zadruge"! (FOTO)

Mina je ispričala da je kasnila sa ulaskom jer ju je na putu do karantina zaustavila patrola interventne policije i detaljno pretresla kola, i da su je na kraju jedva pustili da nastavi dalje.

Foto: A. Nalbantjan

Potom se pojavio i maneken Marko Zec, i sve je bilo u redu, dok nije stigao i pevač Sloba Radanović koji je namrgođeno pogledao Zeca, i ljutito prošao pored njega.

Foto: A. Nalbantjan

Sve je bilo mnogo jasnije, kada nam je Slobina supruga ispričala da je Marko Zec svojevremeno slao Radanoviću svoje gole fotografije, i zbog toga pevač izbegava svaki kontakt sa Zecom...

Njih dvojica su se uzajamno ignorisali i na kraju se Sloba pozdravio sa suprugom i ušao u hotel u kojem su smešteni učesnici.

Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA