≫ 

Branku Blek Rouz čeka krivična prijava, tužba od 50.000 evra, a ono što nam je otkrila PRE ulaska u Zadrugu govori da ima JOŠ jedan problem!

Striptizeta je u razgovoru za Telegraf otkrila razlog iz kog ulazi u rijaliti, što nakon bežanja iz Zadruge može da joj predstavlja dodatni problem

  • 4

Branka Blek Rouz 9. septembra diskvalifikovana je iz Zadruge, pošto je preskočila ogradu i, kako je navedeno u saopštenju sa Pinka, fizički napala obezbeđenje.

BRANKA BLEK ROUZ SE OGLASILA POSLE DISKVALIFIKACIJE U ZADRUZI: Ovo je njen odgovor na žestoku kaznu koja je čeka

- Povodom samovoljnog izlaska Branke Blek Rouz iz kompleksa "Zadruga" i zbog grubog narušavanja pravila i zakona koji važe u ovom rijalitiju, upravni odbor Pink Media Grupe je doneo, na sednici održanoj u subotu 9. septembra u 17h, sledeće zaključke: Branka Blek Rouz će biti suočena sa pravnim posledicama i aktiviranjem člana 5 ugovora potpisanog između svih igrača i produkcije, zbog nepoštovanja i grubog narušavanja pravila rijaliti programa "Zadruga" proisteklih iz gore pomenutog člana. Ukoliko se ispostavi da Branka Blek Rouz nema ovaj novac, tražićemo od nadležnih sudskih institucija blokadu svih Brankinih računa do izmirenja ove ugovorne obaveze. Pravni tim Pink Media Grupa će podneti i krivičnu prijavu protiv Branke Blek Rouz za zlostavljanje i nasrtaje na pripadnike bezbednosnih službi koji su profesionalno obavljali svoje bezbednosne zadatke - saopšteno je sa Pinka.

Foto: Marko Jovanović

Kako se priča, cifra za koju će Pink tužiti Branku jeste 50.000 evra, pošto se bežanje iz rijalitija najstrože kažnjava, ali to nije Brankina jedina muka.

Naime, kako nam je rekla pred sam ulazak u rijaliti, u isti je i ušla upravo zbog para, i to kako bi isplatila čoveka sa kojim je bila u vezi.

- Trebaju mi pare, rastala sam se sa čovekom sa kojim sam živela. Kupili smo kuću, zajedno, hoću da ga isplatim za njegovu polovinu - rekla je Branka za Telegraf.

Ostaje da vidimo kako će ovaj slučaj da se završi, te da li će Branka ipak uspeti da se dogovori sa čelnicima Pinka. U slučaju da do toga ne dođe, sigurno je da je čeka težak period.

Pogledajte i kako je Branka pobegla iz rijalitija:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zemun

    12. septembar 2017 | 14:12

    u odnosu na današnje starlete, Branka je dobra vredna poštena žena. žao mi je što mora da ovo radi i da je uvlače u g.

  • ) v

    12. septembar 2017 | 16:08

    Nisi trebala da ideš tamo je sve za pare

  • Votson

    12. septembar 2017 | 14:12

    Mogla je da sedi i da cuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA