≫ 

ŠEŠELJ IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: Zoran je presvlačio mrtvu suprugu Jelenu?! (VIDEO)

- Nisam siguran da je on ubica, već pomagač nekom drugom. Nemam dokaza, da bih mogao javno da kažem na koga sumnjam - rekao je Šešelj

  • 38

Vojislav Šešelj je večeras ušao u "Zadrugu" i izneo je svoj stav o hapšenju Zorana Marjanovića.

Progovorila sestra ubijene Jelene Marjanović: Otkrila je istinu o vezi tajkuna i pevačice, i poručila da dolazi u Beograd po malu Janu!

- Da, on je uhapšen, izgleda da je policija utvrdila njegov DNK na donjem vešu njegove pokojne supruge, i to kako se stručno kaže, masivne tragove DNK sa unutrašnje strane veša, i pretpostavlja se da je on suprugu mrtvu presvlačio. Međutim, nisam siguran da je on ubica, već pomagač nekom drugom. Nemam dokaza, da bih mogao javno da kažem na koga sumnjam, ali sve je to tu, u njihovom porodičnom krugu - rekao je Šešelj i dodao:

- Ali verujem da će Zoran Marjanović propevati u zatvoru. On je u takvom psihičkom stanju, i mislim da mu je dosta svega. Interesantno je da je danas prvi put njegov otac progovorio o mogućem motivu, i navodnoj vezi njegove snahe sa beogradskim tajkunom. Nisam dovoljno upoznat da bih mogao da izvodim direktne zaključke - poručio je Šešelj.

Pogledajte šta je Šešelj sve rekao o Zoranu Marjanoviću:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    16. septembar 2017 | 22:14

    Otkud ti ko GROM IZ VEDROG NEBA,ali Seselj je vrlo pametan i vispren on bi to resio za vrlo kratko vreme,ja bi mu verovao!

  • goxy

    16. septembar 2017 | 22:35

    Joj cika Veljo promasio si aplikaciju,Mikijev zabavnik,Tik Tak i Zeka su ti u decijem delu,za Seselja si nacitan kao Tarzan,ocigledno da nebi mogao da se odbranis od muve,a Seki se odbranio od Haga za 10 godina sistematskog napadanja,nauci da malo slusas skolovane i pametnije ,nisi mu dostojan ni cipele ocistiti

  • Kosovka

    16. septembar 2017 | 22:31

    Seselj...nalmladji pravnik..u ono vreme.Iteligentniji od svih pravnika bivse yu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA