≫ 

Hteo je da me ubije! Posle izbacivanja iz Zadruge, Smilja uporedila Lepog Miću sa Zoranom Marjanovićem, i popljuvala ostale učesnike!

- Anđela me je dva dana jurila da me bije. Videli ste kako me je išamarala. Sve je ubeđivala kako sam ja psihopata a istina je drugačija - rekla je Smilja

  • 11
Smilja Janković, Lepi MIća Printskrin: TV Pink

Nakon što je Smilja izbačena iz "Zadruge" jer je produkcija procenila da je opasna po ostale učesnike, profesorka je ponovila svoje skandalozne optužbe na račun Lepog Miće, i optužila još nekoliko učesnika da su hteli da je ubiju.

Smilja diskvalifikovana iz Zadruge! (VIDEO)

Da podsetimo, Smilja je u jednom trenutku, dok je bila sama, postala suicidna, te je pokušala da preseče vene,a nekoliko dana je nosila nož, zbog čega je produkcija odlučila da je diskvalifikuje. Pri tom, preksinoć je bila veoma agresivna, došla je u sukob sa nekoliko učesnika, i govorila u programu uživo da će sve polomiti kao i da će "skidati glave". Tada je donesena odluka da bude izbačena iz "Zadruge". Sa Smiljom je produkcija nekoliko puta obavljala razgovore i zamoljena je da se smiri i poseti psihijatra, ali nisu mogli da je ubede.

O užasnim optužbama da je Lepi Mića imao incestuozne odnose sa svojom ćerkom, Smilja kaže:

- On je hteo da me ubije u rijalitiju! Što se tiče toga da je imao incest sa ćerkom, ja sam pravila konstrukciju priče na osnovu moje profesije i svega što sam pročitala. Skeniram ljude, pratim, tumačim, zaključujem. Tako sam i za Miću napravila priču koja je uvredljiva, a možda je i istinita. Pogledajte Zorana Marjanovića, svima nam je delovao kao nevinašce a vidite u šta se pretvorio! - izjavila je Jankovićeva i do koja je potom popljuvala Vešticu i Uroša.

- Anđela me je dva dana jurila da me bije. Videli ste kako me je išamarala. Sve je ubeđivala kako sam ja psihopata a istina je drugačija. I Uroš je hteo da me ubije. Gađao me je flašom od litar ipo. Flaša me je udarila u rame i niko nije reagovao. Sve sam istrpela - zaključila je Smilja.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA