VEST KOJA ĆE PROMENITI SVE U TROUGLU! Slobina žena TRUDNA, pevač još ne zna da će postati tata!

Kija je navodno u drugom mesecu trudnoće, pa će ova vest sigurno preokrenuti život Luni i Slobi

  • 9

Posle svega što se izdešavalo u "Zadruzi" između Slobe Radanovića, njegove supruge Kije Kockar i Lune Đogani, stiže još jedna iznenadna vest - pevač će postati otac, a da to još i ne zna!

Je l' bi ti birao između žene i svoje mame? Luna klečala i plakala pred Slobom nakon poruke koju joj je poslala Anabela (VIDEO)

Slobina žena je navodno ušla u drugi mesec trudnoće, a da bi što lakše održala trudnoću, sve manje prati rijaliti.

Foto: Facebook/elradanovich

Luna i Sloba i ne slute šta se dešava van rijalitija, a kako će novonastala situacija uticati na njihov odnos, kao i na brak Kije i pevača, ostaje da vidimo.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, nakon nagađanja da su Kija i Sloba pred razvodom jer se navodno ne vole, stjuardesa je nedavno od svog supruga za godišnjicu veridbe dobila buket ruža koji joj je poslao iz "Zadruge", čime je stavila tačku na glasine da im je brak u krizi.

Foto: Facebook/elradanovich

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dora

    29. septembar 2017 | 23:06

    Mada ne vjerujem da je istina,ako jeste zelim sve naj naj buducim roditeljima :) Luna sreco ne gradi se sreca na tudjim suzama,udalji se od Slobe bit ces sretnija. Ako se ovako ponasa prema svojoj zeni sada,tako ce i prema tebi i svakog sljedecoj.....

  • EiA

    29. septembar 2017 | 23:59

    Potez ocajne zene!Trudna ma kako da ne😂😂

  • Supruga

    30. septembar 2017 | 10:09

    Ne razumem ljude koji okrivljuju zvanicnu zenu za beskrupulozno ponasanje Lune i Slobe?!Svi kao glasaju za ljubav, a da kako bi njima bilo da im se u brak umesa neko treci,koji ne preza ni od cega,pa jos i da gledaju to.Brak kao svetinja vise ne vazi.Stvar izbora je sto su oni otisli tako daleko,jer kad osetis neku emociju,znas da bi trebalo da je ugusis,a ne potpirujes.Na pocetku je to itekako moguce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA