IPAK SE PLAŠI SLOBINE ŽENE! Luna u panici: "Joj, samo da Kija ne..."!

Luna je tokom razgovora sa Anđelom Vešticom priznala čega se najviše plaši

  • 24

Iako pred kamerama ponavlja da je ne grize savest zbog Slobine žene, Luna je noćas ipak priznala da se plaši Kije i šta bi ona mogla da uradi.

Znaš kad mi je oprala veš? Nikad! Za svaku sitnicu se iživljavala na meni! Sloba isprozivao suprugu i nju okrivio za razvod! (VIDEO)

Nakon što su ih novinari upozorili da im se sprema zvrčka, Luna i Sloba su nagađali kakvu im nameštaljku produkcija sprema.

- Ja se ne sekiram šta ćeš ti da uradiš, ja se sekiram šta će taj neko ili to nešto da uradi - nervozno je ponavljala Luna, a Sloba je pretpostavio da će neko ući u "Zadrugu" i pokušati da zavadi njih dvoje.

Pogledajte razgovor Slobe i Lune:

Nešto kasnije, Luna je sa Vešticom otišla do drveta, i tada se poverila Anđeli koji je njen najveći strah: "Samo se plašim ovoga da nam spremaju neku zvrčku... Joooj, samo da ona ne uđe"!

Jasno je da je mislila na Slobinu suprugu...

Foto: Telegraf

Svi čekaju Kijinu reakciju.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    8. oktobar 2017 | 15:22

    Kada si sigurna u ono što radiš, čega se bojiš??? Pa toliku si podršku imala da postaneš nečija ljubavnica. To samo dokazuje da u životu nisi naučila osnovno pravilo. Nikada ne gradi svoju sreću na tudjoj nesreći...kako je izdao nju, izdaće i tebe, kako je bolelo nju, zaboleće i tebe...gde je nestao moral??? Da li bi ijedna od žena koje je podržavaju podnela takvu javnu sramotu od svog muža??? Što ne želiš sebi ne želi ni drugima. Njegova žena je veoma brzo shvatila koliko se za..bala što se udala za njega, ti ćeš to tek naknadno shvatiti...ipak ćeš ostati upamćena kao rasturačica brakova...

  • SM

    8. oktobar 2017 | 17:10

    Sad mu zena losa,da opravda svoju prevaru...

  • Slavica

    8. oktobar 2017 | 15:35

    On je jedan mekusac kome je potrebna jaka zena koja ce ga voditi kroz zivot a to sigurno nije Luna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA