≫ 

Đekson do detalja opisivao seks sa Anđelom, Miki ga posle jednog ŠOK detalja prekinuo: "Ne moramo mi sve znati!" (VIDEO)

Đerić se bez ustezanja zadrugarima pohvalio akcijama koje je imao sa Anđelom

  • 4

Nemanja Đerić Đekson sinoć je otkrio sve detalje iz svog intimnog odnosa sa Anđelom Vešticom, i to Mikiju Đuričiću i Marko Janjuševiću Janjušu koji su ga pomno slušali.

Pobesnela Veštica umalo PRETUKLA Minu, obezbeđenje uletelo u poslednji čas, a onda se vratila i PLJUNULA je posred lica! (VIDEO)

Miki je iznosio svoje mišljenje o tome kako publika rijalitija vidi učesnike i ko se kako kotira kod gledalaca, pa je tako ustanovio da Đeksonu veliku popularnost donose veze sa Minom Vrbaški i Anđelom Vešticom. Da nije njih, po Mikijevom mišljenju niko ne bi ni primetio Đeksona.

Na to se Đekson prisetio nekih scena koje je imao sa Anđelom dok su vodili ljubav, pa je počeo da prepričava zadrugarima.

- Meni je bila trema prvih pet puta. Šesti i sedmi onako, a posle je išlo k'o podmazano! Jao, je*emo se ja i Anđela ovde, ulaz u prodavnicu, od farme kad se uđe, pa onaj katanac što su sad stavili, a nije bio... i tad si ti opljačkao nešto... Tad je bila frka, obezbeđenje svuda, a nju to loži! Pu*i ona meni tu, i natrti se da je je*em, ja ga uštek'o... - počeo je Đekson.

-  Ne moramo mi znati sve... (smeh) - prekinuo ga je šokirani Miki.

- I, dolazi ovaj iz obezbeđenja i kao: "Šta radite tu, izađite napolje!", a ja u njoj! Onda, drugi dan, u hotelu, ja je peglam, ulaze ovi da menjaju baterije... - prisećao se Đekson.

Đeksonovu priču o seksu sa Anđelom i JOŠ primera pogledajte na snimku ispod, od 10. minuta:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    13. oktobar 2017 | 13:13

    Mnogo si mi ti jak muskarac,nasle se te dve nestabilne osobe pa si umislio da si neki baja...…

  • Olivijer

    13. oktobar 2017 | 17:52

    Zamislite kakve kriterijume imaju ove dve zenske persone kad ovaj lik ispade neki baja,da ne kazem neki vulgarni izraz... Ne bih mu dala ni nacrtanu!

  • Nira

    13. oktobar 2017 | 16:39

    Vjerujte u 50 tim sam godina poružnjikava ali brate kad bi bio jedini muškarac na svjetu nebih bila sa njim bez obzira koliki mu je "ponos":-P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA