Dozvolio si da budeš žena, BUDI MUŠKO! Aleks sasula Slobi u lice SVE što ima, Luna zbog jedne rečenice ODLEPILA! (VIDEO)

- Trčkaraš za njom, nemaš svoj stav... Kad ti je žena ušla izgubio si se, nisi znao šta da radiš - poručila je Aleks Slobi Radanoviću

  • 10

Novi učesnici "Zadruge" Sandra Bajić Aleks i Filip Đukić morali su po zadatku Velikog šefa da iskreno kažu šta misle o svakom zadrugaru.

Dođeš u rijaliti i širiš noge! Maca i Teodora se užasno izvređale u punoj sobi, Jelena Golubović branila Diskreciju! (VIDEO)

Prva je počela Aleks, koja je bez dlake na jeziku sasula u lice svima šta ima, a najžešće je bilo kada je iznela mišljenje o Slobi Radanoviću i Luni Đogani.

- Senada Suada...nemam mišljenje o dotičnoj, devojka nije dobra s glavom, ona treba stručnu pomoć - rekla je prvo za Macu Diskreciju, sa kojom se ne podnosi od prvog dana.

Printskrin: TV Pink

A kada je na red došao Sloba, nastao je haos.

- Sloba je super dečko ovako, čula sam da je dobar, dobar je prijatelj. Mnogo me nervira što nije muškarac, nego ono...dozvolio si da budeš žena, budi muškarac u svojoj vezi, budi ono što te Bog stvorio - poručila je Slobi.

Printskrin: TV Pink

- Luna mi je super kul cura, blesava, luda... Sama kaže da je razmažena, sve hoće da bude po njenom...ne može uvek, ali dobro - rekla je za Slobinu devojku.

Printskrin: TV Pink

A onda je usledila i replika...

- Mislim da je Aleks super riba, devojka, ali je ušla vrlo pripremljena. Samo me zanimaju tri stvari po kojima si ti zaključila da sam ja žensko u vezi - pitao je Sloba Aleks.

Printskrin: TV Pink

- Trčkaraš za njom, nemaš svoj stav... Kad ti je žena ušla izgubio si se, nisi znao šta da radiš... Kad mu je majka ušla rekao je ok, sad ću da budem sa Lunom, to je ono o čemu su svi pričali... Pošto ste rekli da ste se već ka*ali, to što vi pričate dok se karate, ja ne mogu da znam - završila je Aleks i poslednjom rečenicom izludela Lunu.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    20. oktobar 2017 | 21:25

    Sta se dobije kada ukrstis bukvu i balvan?

  • mara

    20. oktobar 2017 | 20:30

    Pa mozda mu odgovara da bude zena u vezama. Ova Luna nije zenstvena psuje svadja se kao kočijas, nevaspitana a jos i glupa.

  • Marko

    20. oktobar 2017 | 20:12

    Iako nisi nimalo simpaticna, ova ti je na mestu. Ovo si im lepo rekla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA