≫ 

LETELI TANJIRI! Žene počele da provociraju Jelenu i Macu, Golubovićka pobesnela pa polomila SVE sa stola! (VIDEO)

Ukućani nisu dali Jeleni i Maci da vode svoju zamišljenu emisiju, a kad su počeli da im donose tanjire pod nos, Jelena je rukom sve pobacala na pod

  • 9

Došlo je do okršaja između ukućana, pa su se lupali i tanjiri i sve što je došlo pod ruku. Jelena Golubović je bacala na pod sve što se našlo pred njom, pa su tako stradali tanjiri koje su ukućani stavljali ispred nje, dok je ona sedela za stolom, sa nogama podignutim na istom. Zorana Stefanov, Teodora Džehverović i Mina Vrbaški su započele svađu sa Jelenom i Macom Diskrecijom.

Teodora i Zorana najstrašnije vređale Macu, a kad joj je Anđelo doneo KRASTAVAC počeo je opšti haos, uletelo i obezbeđenje! (VIDEO)

Pale su žestoke uvrede sa svih strana u svađu su se priključivali i ostali ukućani, tako da je ispao opšti haos. Maca i Jelena su sedele mirno za stolom i provocirale ostale ukućane, dok u jednom memoentu Jelena nije počela da baca na pod svo posuđe koje joj se našlo pod rukom. A sve ovo je upravo počelo zbog Jeleninog bade mantila od kojeg se nije odvajala, jer je neko uzeo njen mantil i isekao na sitne deliće, što je nju naročito izrevortiralo.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Zbog čega su mladi danas toliko ljubomorni. Recite Žižo i Maco? Zbog čega žele da lome tuđu imovinu. Evo prskaju tuđe čizme, lome čaše - počela je Jelena svađu.

- Ovo je isto za đubre, bacamo smeće... - govorila je Zorana dok je gađala Jelenu raznim  predmetima.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Spusti štikle te, te tvoje butkice - umešala se Mina govoreći Jeleni da skloni noge sa stola.

- Ovo ti je da se obesiš, evo ti štranjka  - govorila je Zorana i davala Jeleni delove bade mantila koji su joj isekli.

Pogledajte svađu i lomljavu Jelene i Mace sa ostalim ukućanima.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Asim

    23. oktobar 2017 | 10:56

    Tuzno je bilo gledati kako ove curice izvode svoj sou. Izgledale su kao musice oko slona. Nazalost, iako su mlade bez ikakvog stida pricaju o svojim seksualnim iskustvima. Zadrugo posalji ih kuci da se vise ne blamiraju.

  • xxx

    23. oktobar 2017 | 11:24

    Pa kad su odvratne i provociraju je a nicim ih nije izazvala, zena drzi emisiju, super zanimljiva fora a one jadne sto su prazne i ne umeju verbalno da njom da izadju na kraj nego joj cepaju garderobu i nasrcu fizicki, to je njihov problem!

  • asko

    23. oktobar 2017 | 13:47

    Zorka i Mico vrse mobing nad Zizom protiv Jelene. Svi iz Micinog klana ispadaju jedan po jedan. Sve je jasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA