≫ 

Zadrugari najstrašnije izvređali Macu, izabrali je za NAJALJKAVIJU učesnicu, a kad je stigla odluka Velikog šefa svi su PREBLEDELI! (VIDEO)

Većini je bilo najlakše da imenuje Macu kao najaljkaviju učesnicu, ali njen potez posle proglašenja za "pobednika" sve je iznenadio

  • 5
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Snoć je u Zadrugu stiglo pismo od Velikog šefa, a u njemu se od zadrugara tražilo da se izabere učesnik koji najmanje vodi računa o higijeni. Zadrugari su jedva čekali da progovore na ovu temu i kažu šta im "leži na duši".

Iako većina sigurno nije bila iskrena, očigledno im je bilo najlakše da za najaljkavijeg učesnika skoro svi navedu istu osobu.

Dajana Paunović proslavila 29. rođendan: Stigla sa sinom Dušanom, a evo ko je sve došao na slavlje! (FOTO)

Sastanak je otvorio Lepi Mića i rekao je da je Maca Diskrecija po njegovom mišljenju najneurednija od svih učesnika sa čime se složio i veliki broj zadrugara. Oni su zamerili Maci na tome što su našli crve iza njenog kreveta, što ne pušta vodu u wc-u, što je vršila nuždu nasred dvorišta...

- Spavala je u povraćki, zgadio sam se kada sam video i krvave uloške - zgrožen je bio Miki.

- Ti kada si blizu mene, meni se povraća - odmah je odgovorila Maca.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Mđutim, Jelena Golubović nije delila isto mišljenje i odmah priskočila u odbranu svojoj rijaliti prijateljici Maci. Takođe, ni Bora Santana nije smatrao da je Maca neuredna i tvrdio je da stalno miriše.

Pored Mace, glasove za najneurednijeg zadrugara dobili su Marko i Divna DNK, Miki Đuričić i Žiža Stojanović.

Pogledajte izbor najaljkavijeg zadrugara.

Međutim, ponovo je stiglo novo pismo od Velikog šefa, ali ono što je pisalo u njemu sve je uplašilo.

Razlog je taj što je u pismo navedeno da Maca sada treba da izabere osobu koja će oprati njene stvari, nakon čega su face svih učesnika bile sasvim dovoljne da bi se zaključilo koliko su se uplašili.

Međutim, s obzirom da žene ne mogu da rade ove nedelje, Maca je trebalo da izabera muškarca koji će umesto nje oprati sav njen veš. Iako su svi očekivali da će izbor pasti na Milana Miloševića koji je vređa i ponižava od početka rijalitija, Maca je izabrala Marka Miljkovića. Kako je mudro rekla, to je učinila zato što zna da joj Marko jedini neće uništiti stvari.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA