≫ 

OVO TI JE POSLEDNJI PUT! Soraja se uključila u Zadrugu, podigla Minu, a posle onoga što joj je rekla nastao je muk u kući! (VIDEO)

Soraja se u Zadruzi pojavila kako bi Minu upozorila da je više nikada ne pomene

  • 15

Kako je i potvrdila za Telegraf pre nekoliko dana kada smo je pitali kada dolazi u Zadrugu, Soraja Vučelić sinoć se pojavila u emisiji kako bi se javno obračunala sa Minom Vrbaški koja ju je nekoliko puta pomenula.

Ne bojim se ničega! Teodora progovorila o seksi snimcima koje je slala Ćazimu Osmaniju! (VIDEO)

Nakon što je Anđela Veštica ušla u kuću usledila su pitanja novinara, ali i pitanje Soraje Vučelić koja je prva postavila svoje pitanje upućeno Mini Vrbaški.

- Dobro veče zadrugari, veliki pozdrav za vas. Imam pitanje, s obzirom na danima već slušam svoje ime, iako nisam takmičar, pa želim da postavim pitanje ukućanki Mini. Čime sam to zaslužila, da me svaki dan pominje, i samo da je pitam odakle joj uopšte ideja da se predstavlja kao moja drugarica? - pitala je Soraja.

Printsrkin: Youtube/Zadruga Official

Mina je ustala i mirnim tonom odgovorila na pitanje.

- Ja se nisam predstavila kao tvoja drugarica, to zna i Ana i može da ti potvrdi. Rekla sam da smo se družile napolju, što je tako, i da si zbog mojih nekih grešaka odlučila da se više ne družimo. Nisam kasnije ni spominjala tvoje ime, samo sam rekla da si mi bila prijateljica spolja, kao i Ana, i to je to - rekla je Mina.

MINU ĆU ZGAZITI, ĐEKSON ME NE ZANIMA! Anđela Veštica ušla u "Zadrugu" nikad moćnija i srećno zaljubljena! (VIDEO)

Printsrkin: Youtube/Zadruga Official

- Znači samo si to rekla? Nisi pričala Jeleni Golubović nešto drugo o meni? - nastavila je Soraja.

- Ne, evo neka ustane Jelena i neka kaže - odgovorila je Mina.

- Rekla si da hoćeš da se distanciraš od Soraje i takvih ljudi - rekla je Jelena Golubović.

- Ovako, Mina, s obzirom da me tvoja mama danima zove, plače i izvinjava se u tvoje ime, da li možeš da mi kažeš zaššto to radiš, da li se i malo stidiš neistina koje iznosiš? Samo mi reci razlog zbog kog to radiš i da stavimo tačku na to - pitala je Soraja.

- Iskreno, krivo mi je zbog svega što sam izjavila. Znam da ste uvek bile tu za mene, kad mi je bilo najteže i kad sam imala "x" problema. Rekla sam izvini, izvinila sam se svim devojkama... To je to - rekla je vidno potresena Mina.

- Dobro. Izvini nije dovoljno. Ja ću te zamoliti da ovo bude poslednji put da moje ime upotrebljavaš, pogotovo ne na takav način. U životu si me videla nekoliko puta preko Ane Korać, i sama znaš zašto sam prekinula kontakt sa tobom. Zamoliću te da ne plasiraš neistine iz razloga što je ovo poslednji put da se vidimo na ovaj način. Drugi put, upozoravam te, videćemo se na sudu, kao što je tvoja mama iz tog razloga mene zvala. Samo iz tog razloga nisam tužila, zato što je žena plakala i izvinjavala se u tvoje ime. Ajde neka bude ovo da oprostim, pa se nadam da nećeš ponoviti istu grešku - upozorila je Soraja.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    12. novembar 2017 | 10:45

    Da li mi se čini, ili je Mina čačnula u osinje gnezdo skupih "dama". Devojka ima samo 17 godina a one su je napale kao lešinari. Mislim da je zato preplašena, da se boji za svoju porodicu. Na kraju, dovoljno je samo pogledati te silikonske karikature i shvatiti čime se bave. Ako se Džekson uprpio kada je ova spodoba ušla, šta reći za ovo dete??? Suviše je prostora dato ovim sponzorušama na svim televizijama, u svim medijima, tako da deca imaju pogrešne idole, misle da sve žene moraju da ugradjuju plastiku da bi bile ženstvene, svi muskarci da budu izdepilirani i istetovirani da bi bili pravi muškarci...totalno pogrešna percepcija...

  • Demi

    12. novembar 2017 | 15:41

    Ja ne mogu da verujem da neko zove Soraju u emisiju i da je baš niko ne pita koje je njeno zanimanje! A o gostovanju kod Ognjena da ne govorimo! Kako je mogao da dozvoli da onako neobučena udje u studio? Čemu njeno gostovanje po emisijama? Šta to ona ima pametno da kaže! Pink spao si na niske grane, prešišao si i Happy tv!

  • Lili

    12. novembar 2017 | 14:26

    U sto je opasna kad preti klinki da li bi tako pricala i sa nekom sebi ravnom ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA