Posle samo 7 dana je napustila "Zadrugu", a onda odmah otkrila ko se STVARNO najviše uplašio povratka Anđele Veštice! (VIDEO)

Dijana Hazirović boravila je u rijalitiju čitavih nedelju dana, a odlukom gledalaca vraćena je u realni svet

  • 2

Dve plavuše, dve drugarice, Sara Reljić i Dijana Hazirović, provele su u izolaciji 24 sata, nakon čega je odlukom gledalaca Dijana večeras napustila "Zadrugu".

Sarina mama počela da plače UŽIVO u programu zbog ćerke, a na pitanje o plastičnim operacijama brat Filip je POLUDEO! (VIDEO)

Printskrin: TV Pink

Posle samo nedelju dana, koliko je provela u rijalitiju, Dijana je spakovala svoje kofere i napustila Belu kuću.

Svi su se srdačno pozdravili sa njom i poželeli joj sve najbolje, a najduže se pozdravljala upravo sa Sarom, sa kojom je bliska i van rijalitija.

Printskrin: TV Pink

- Da sam ostala duže, ne znam šta bi stvarno sa mnom bilo. Bilo je kriznih momenata, najviše pred spavanje kad sam mislila na svoju porodicu. Jedva čekam da ih zagrlim - rekla je Dijana po izbacivanju iz "Zadruge".

Printskrin: TV Pink

Na pitanje ko se najviše uplašio Anđele Veštice, koja se sinoć na velika vrata vratila u "Zadrugu", Dijana je iskreno odgovorila.

Bilo je onih koji su se iznenadili, ali i onih koji su se uplašili. Mina, Jelena Golubović, Maca... Ali ona je pružila ruku izvinjenja i situacija se stišala... Samo ne znam do kada će to biti tako - rekla je Dijana sa zagonetnim osmehom.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA