NEPRIJATNE VESTI ZA ZADRUGARE: Veliki šef ih ponovo udario po džepu, a jedna kazna takmičare je baš pogodila! (VIDEO)

- Njemu se zahvalite - pokazivala je Anđela na Filipa

  • 1

Veliki šef ponovo je rešio da kazni zadrugare. Ovog puta, zbog nepoštovanje Proke, zbog čega su pojedini takmičari morali da plate kaznu u vrednosti od 100 dinara.

- Zadrugari, već nekoliko puta je rečeno da je vaš odnos prema Proki u najmanju ruku sramotan i nedopustiv. Kao što morate da poštujete pravila života u "Zadruzi", isto tako morate poštovati ono što naredi Proka... Njegova reč mora se poštovati bez pogovora. Danas je ponovila situacija koju smo tokom ovog serijala često videli. Iako je rečeno da svi morate da krenete u obilazak sa Prokom, pojedini zadrugari su pomislili da nema potrebe za tim i da je mnogo važnije ono što sami misle da treba da urade. S obzirom da morate da poštujete Proku i da je to jedno od osnovnih pravila života u "Zadruzi", doneli smo odluku da svi zadrugari koji danas nisu krenuli sa Prokom u obilazak budu kažnjeni sa 100 dinara - pročitao je gazda Janjuš pismo koji je dobio od Velikog šefa.

Pogledajte snimak:

Ni to nije bilo sve. Budući da Filip nije ispunio zadatak, doneta je odluka da će alkoholno piće na sledećoj žurki poskupeti. Ovo je šokiralo zadrugare.

- Njemu se zahvalite - pokazivala je Anđela na Filipa.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA