≫ 

DŽUKELO MALA, GNJIDO! Lepi Mića brutalno izvređao Saru, ona umalo počela da plače, a reakcija ostalih ukućana je šokantna! (VIDEO)

Sara je pokušala da se opravda, pa je rekla da je branila Mikija

  • 21

U Zadruzi je došlo do nove žestoke svađe, i to na ogroman šok svih gledalaca - između Lepog Miće i Sare Reljić! Mića je izneo niz uvreda na Sarin račun, a bio je isprovociran time što je Sara branila Jelenu Golubović. Do ove svađe Sara i Mića su bili u jako dobrim odnosima, pa čak i kada je Sara htela da napusti rijaliti Mića ju je savetovao da ostane.

Ninova ćerka umalo poginula! Sandra Rešić imala udes, automobil potpuno uništen! (FOTO)

Međutim, to se sinoć sve promenilo, pa je Mića žestoko napao Saru.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Sara, go*vno smrdljivo! Pi*ka li ti materina bezobrazna! Ti braniš Jelenu, džukelo mala! Ti si ljudska slina! Gnjido! Ja sam te branio sve vreme kad je Jelena rekla da si prostitutka! - vikao je Mića.

Sara je zatim pokušala da se opravda, govoreći da je branila Mikija, a ne Jelenu Golubović, međutim Mića nije želeo ni da čuje objašnjenje. U ovu njihovu raspravu umešali su se i ostali zadrugari.

- Ja branim Mikija, ne branim Jelenu! - branila se Sara.

- Pa Miki pljuje sve živo, šta ti imaš sa tim! - umešao se Milan.

- Poenta je što ti ne znaš stvari koje oni imaju i niko nema pravo da se meša u tuđe stvari... Ne treba ništa da kažeš, zato što ne treba da te zanima ko će šta da radi, ti gledaj sebe - objašnjavao je Janjuš koji je jedini stao u Sarinu odbranu, što je šokiralo sve koji su gledali ovu svađu i vređanje.

- Gledam sebe, ali tu sam se našla - rekla je Sara potpuno van sebe zbog napada i uvreda.

- Ti odlično znaš šta je Mića za tebe ovde uradio - rekao je Milan braneći Miću.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Međutim, taman što se učinilo da su se strasti smirile, nastao je još veći haos.

- Ti šapćeš o meni, pričaš o meni, to ti je stoti put! - počeo je da viče Mića, nakon što se prisetio kako je Sara navodno krišom pričala da je on sebičan.

- Šta mi je stoti put? Ja sam ti rekla: "Mićo, što to tako?" - odgovorila mu je Sara.

- Saro, ne se*i! Ne se*i, Saro! Ti kad staneš pred ogledalo ne znaš prvo što si ovde došla, zbog čega si ovde i šta ćeš ovde. To je tvoj osnovni problem. Ja ako sam najgori od prvog dana sam najgori, a ti si svoje mišljenje promenila ovde sto puta! Te voliš Vojketa, te ti je Zorana dušmanin... Lažeš sve! Lažeš ti za sebe, to si ti  - vikao je Mića.

- Ja te čujem i ako tiše pričaš. Kad se tako dereš ne mogu nikakvu konverzaciju da ostvarim sa tobom - rekla mu je Sara.

- Ponašaš se kao mala d*olja! - nastavio je Mića.

- Dobro, to je tvoj stav. Ja ne mogu ništa da ti kažem kad se tako dereš - odgovorila je Reljićeva.

- Ti si, mlada damo, prava moralna d*olja! Prava moralna d*olja! - urlao je Mića.

- Hvala Mićo - rekla mu je Sara već na ivici da pukne.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Pogledajte kako je to izgledalo (za drugi deo svađe i Mićine brutalne uvrede premotati na 11:00):

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svetlana

    14. novembar 2017 | 15:05

    Mica osim poljuvanja, psovanja i vreddjanja ne moze da se brani, juce je i sam rekao da dize rejting TV PINK takvim ponasanjem sramota sta smo docekali i da za to nema sankcija.

  • Nini

    14. novembar 2017 | 15:05

    Ja sve vise verujem u to da svako svoju ulogu ima jer mi je prestrasno i ne uspevam,zaista ne uspevam shvatiti kako niko ne reaguje...pa i za tu Jelenu,kao i svaku drugu zensku osobu koju se pljuje(ej,pljuje!!!)i da nemozes ocima da je vidis,kako mozes mirno da stojis i gledas...da nijedan od tih muskaraca,taj Janjus naprimer,ne vikne;dosta je bilo,dosta...Dosta vise.Sramota,sramota je da si unuk,sin,muz,otac...a da si toliko isfrustriran da ne mozes da se okrenes i ode,kazes rec,dve,pa i uvredis,ali prekines na vreme...Muskarac koji pljune zenu,a kuci ga gladaju zena i cerka...

  • ...

    14. novembar 2017 | 12:09

    Ovaj Mica je prso .Gledam kako vredja ove devojcice koje cerke mogu da mu budu.Kako ga nije sramota ?To roditelj?Izbacite ga napolje upropasti rijaliti.Ako produkcija ovo smatra da je uredu onda smo svi u problemu.I Sasku da povede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA