Pobesneli Miki branio Jelenu Golubović, a kada su ga Lepi Mića i Saška ŽESTOKO napali, nastao je opšti HAOS! (VIDEO)

- Jelena nikog prva ne vređa. Jelena je go*vno kakvog nema u rijalitiju, ali ona se služi dozvoljenim sredstvima - rekao je Miki pred svim zadrugarima

  • 17
Miki Djuricic, Jelena Golubovic, Lepi Mica Printskrin: TV Pink

Zadrugari su sinoć odgovarali na pitanje na novinara, a Mikija Đuričića pitali su kako komentariše to što Lepi Mića svakodnevno vređa Jelenu Golubović. Iako mu rediteljka nije po meri i da čak i nervira, pčelar je odlučio da je brani pred svima.

- Jelena Golubović da ništa ne kaže, samo da ti se nakezi u facu, ona te iznervira. Ali Jelena nikog prva ne vređa. Jelena je go*vno kakvog nema u rijalitiju, ali ona se služi dozvoljenim sredstvima. Mića je prvi uvek opsuje, a to svi znaju. Mene je sramota, on je obećao da je neće više pljuvati. Ja snosim svoje posledice! Svi zaboravljate da smo snimljeni šta radimo i šta pričamo - rekao je Miki.

Ono što je Đuričić izgovorio najviše je iznerviralo Lepog Miću i Sašku Karan, koji su ga odmah napali. Naravno, nastao je haos.

Pogledajte kompletnu situaciju:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    14. novembar 2017 | 13:22

    Miki je ljudina!

  • Dani

    14. novembar 2017 | 13:18

    Miki jedini razume rijaliti. Čovek zabavan, kreativan...ovi drugi samo znaju da se dernjaju, "ALO" i ostale vulgarnosti.

  • Pop

    14. novembar 2017 | 13:28

    Ovaj Mico do sada nije izvalio ni jednu dobru foru za sva njegova bitisanja po rijalitijima,covek je dno!Mislim da bi rijaliti milijon puta bio zanimljiviji da nema tog coveka,tada bi drugi ucesnici mogli da se iskazu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA