≫ 

Sloba otkrio pred svima da su on i Luna obeležili dva meseca veze, a Radanović je pocrveneo posle onoga što mu je Đoganijeva rekla (VIDEO)

- Danas, 13. novembra ,je dva meseca kada smo se Luna i ja prvi put poljubili - rekao je ponosno Sloba

  • 18

Veza Lune Đogani i Slobe Radanovića izazvala je veliku pažnju u "Zadruzi". Pevač je sinoć otkrio svima da je 13. novembar poseban datum za njega, budući da se prvi put poljubio sa svojom devojkom.

- Danas, 13. novembra ,je dva meseca kada smo se Luna i ja prvi put poljubili - rekao je ponosno Sloba.

Printskrin: TV Pink

A onda se oglasila i Luna.

- Da, danas je dva meseca kada sam poljubila ovog najlepšeg muškarca na svetu - rekla je Đoganijeva nakon čega je Sloba nasmejao, čak je malo i pocrveneo, budući da mu je bila drago šta je njegova devojka izjavila.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BRANKICA

    14. novembar 2017 | 14:41

    Non stop su u krevetu.Bledunjavi,nikakvi i perfidni

  • Safa

    14. novembar 2017 | 15:40

    Ona usla u zadrugu da da primer devojkama kako da otimaju muzeve od zena,a on da pokaze kako je jadan muskarac koji dozvoli sebi ovakvu bruku.

  • Sasa

    14. novembar 2017 | 14:38

    Izbacite ih.Cega se pametan stidi budala se ponosi.Osramotili se za sve pare.Ova Luna bolje da nije ni ulazila toliko je nemoralna i iskopleksirana puna zavisti i veliki neradnik.Slobo sta ti je to sve trebalo.Ali izgleda da je i on malo ogranicen kada trpi ovu namrstenu i histericnu.Ista je tata Gagi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA