≫ 

Majka Mine Vrbaški javno molila za odeću za ćerku, pa otkrila kako zaista žive

- Ja sam pre dva meseca ostala bez posla, morala sam da dam otkaz kad mi je majka završila u bolnici - kaže gospođa Vrbaški objašnjavajući zašto se odlučila na taj korak

  • 30

Kako smo već nekoliko puta pisali, Mina Vrbaški i njena porodica dugo su u ne tako zavidnoj finansijskoj situaciji, a jedan od razloga je taj što je Minina majka Ivana Vrbaški zbog svoje majke koja je bolesna morala da prestane da radi, pošto o njoj nije imao ko da brine.

OVO TI JE POSLEDNJI PUT! Soraja se uključila u Zadrugu, podigla Minu, a posle onoga što joj je rekla nastao je muk u kući! (VIDEO)

Upravo iz tog razloga, Ivana se na sve načine bori da za ćerku obezbedi stvari kako bi joj iste poslala u Zadrugu, pa je kontaktirala sa raznim buticima, ali niko nije pristao na saradnju.

"Jako teško živimo, kontaktirala sam sa buticima i tražila pomoć da mi daju odelo za ćerku", jedna je od poruka koje je Ivana slala.

Foto: Telegraf

Međutim, kako to nije urodilo plodom, Ivana je odlučila da se putem društvenih mreža obrati svim ljudima koji prate Minu i Zadrugu.

- Dobar dan! Ja sam majka Mine Vrbaški, koja je trenutno u rijalitiju "Zadruga". Moram da vas pitam da li ste raspoloženi da mi na neki način pomognete. Skupljam za nju zimsku garderobu i obuću jer nisam u mogućnosti da joj kupim... Tako bi i vas reklamirali, a meni biste mnogo pomogli. Hvala u svakom slučaju! - napisala je Ivana.

Iako bi se mnogi verovatno predomislili i rekli kako to nisu oni pisali, Minina mama kaže da ona stoji iza te poruke, i da smatra da to nije sramota.

- Ja sam pre dva meseca ostala bez posla, morala sam da dam otkaz kad mi je majka završila u bolnici. Ona je nepokretna, potrebno je da je neko stalno uz nju, a moja plata u staračkom domu nije bila dovoljna da pokrije plaćanje žene da se brine o njoj. Sad kad ne radim, jako teško živimo. Mlađi sin mi ide u vrtić, i to je dodatni trošak - rekla je Ivana.

Printskrin: TV Pink

- Mina je u rijaliti ponela šta je imala, međutim, njima tamo treba dosta stvari. Kontaktirala sam sa buticima i tražila pomoć, nije to sramota! Pristali su iz jednog da mi pomognu i jedna devojka Minin fan mi je poslala neku odeću. Meni to mnogo znači i hvala im - iskreno je rekla Ivana za Srpski telegraf.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    15. novembar 2017 | 12:47

    A ko joj je dosada placao za ovolike tetovaze i za telefone da se slika gola? Zasto se njemu ne obrati da joj pomogne ?

  • Dejan

    15. novembar 2017 | 12:45

    Bilo bi najbolje da ti cerka dodje kuci....Dovoljno se pokazala kakva je...Bruka i Sramota...

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    15. novembar 2017 | 11:14

    Butici,gladna,žedna,bolesna,bez posla,bla,bla,bla,ćerka maloljetna gola u rijaliti programu,baš mi te je žao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA