≫ 

Kako može moj ortak da flertuje sa mojom ribom?! Matora ronila suze zbog Đeksona i Sanje, pa mu sve sasula u lice! (VIDEO)

- Ja se tako sprdam sa svim ribama... - branio se Đekson

  • 8

Sinoć su u Zadruzi Jovana Tomić Matora i Nemanja Đerić Đekson poveli jedan oziljan razgovor, a tiče se zadrugarke Sanje Stanković. Matora i Sanja su u vezi već izvesni period, ali u poslednje vreme Đekson više ni ne krije da želi seks sa Sanjom, zbog čega je Jovana sve negativnija i tužnija.

Sve je počelo razgovorom koji je Matora imala sa Drvetom mudrosti, ispred kog je ronila suze žaleći se na teške snove koje sanja, na Đeksonovo ponašanje prema Sanji, ali najviše na to što ne zna šta joj se dešava kod kuće.

Evo šta se sinoć zaista dešavalo između rođaka Lune i Edite, i kojom pesmom je Ministarka žestoko bocnula Đoganijevu! (VIDEO)

U želji da joj pomogne Drvo ju je obradovalo time da će danas imati pravo na poziv i razgovor sa porodicom, kako bi se smirila, a onda ju je jedva nagovorilo da sa Đeksonom obavi razgovor u četiri oka i da tako pokuša da reši problem.

Jovana je to i učinila, odvojila je Đeksona na stranu i iskreno mu je rekla sve što joj smeta.

- Moraš da shvatiš da sam ja tebe stvarno zgotivila. Mene je to povredilo, kao tvog ortaka. Moraš da shvatiš da sam ja tebi rekla i nemoj da misliš da je ovo rijaliti i da je igra. To što se ja i ona predstavljamo tako, to je zato što neću da dođem u situaciju kao Teodora i Anđelo, jer ja kad se posvađam sa njom, ja to radim da to niko ne vidi. Čak i ona ljubomora je odvratna bila, i ja sam to smanjila. Meni je Sanja odmah posle žurke došla i rekla, mene je to povredilo jer si ti moj ortak. Znam da ona zbog mene ne bi flertovala niti dopustila to sebi. Neprijatno mi je kada vidim ortaka da flertuje sa mojom ribom! - ispričala je Matora ono što je najviše muči.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ja se tako sprdam sa svim ribama... Šta sam Anđeli uradio, šta sam Mini uradio, Teodori... Doveo sam ih do ludila, da me gađaju, da me jure, da mi je*u mater. Sanja je bila sledeća, a ti si razlog što ona nije ta riba - branio se Đekson.

- Nije ovo stvar Sanje, nego mene i tebe kao dva ortaka... Mene puca sad taj muški ego, meni je krivo jer te gotivim - objašnjavala je Matora.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    16. novembar 2017 | 14:09

    Ne zna se je li gadnija matora ili Sanja koja se folira i samo je koristi da produzi svoj boravak u zadruzi a ne oseca prema njoj nista! Sanja prva napolje folirantkinja teska, premazana sa 1000 boja

  • rea

    16. novembar 2017 | 13:12

    Jel su ovo poruke mladim devojcicama koje krecu u zivot??Stidi se Srbijo!!

  • Miloš

    16. novembar 2017 | 12:57

    Ova matora je takav folirant i više mi je muka od nje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA