TRAŽILA JE OD DEČKA 20.000 EVRA ZA OPERACIJE! Bane žestoko ispljuvao učesnicu Zadruge, zbog ovih reči mu se ne piše dobro! (VIDEO)

- Ja je pitam odakle ti 5 i po hiljada evra da uradiš plastičan nos, ona kaže pa zvala dečka, rekla mu da mi treba i on mi dao - pričao je Bane o jednoj učesnici.

  • 3

Bane Čolak je danas u razgovoru sa Borom Santanom otkrio da mu treba neka ženska osoba sa kojom bi mogao da provodi više vremena i da razgovara o svim temama, da mu pruži podršku i da bude pre svega prijatelj.

45 dana posle rođenja bliznakinja Jovana Joksimović obukla nikad kraći minić i pokazala zašto je najseksi mama! (FOTO)

Tako su krenuli redom da komentarišu zadrugarke, pa su stigli i do Ane Korać, o kojoj je Bane izneo svoje mišljenje koje nije bilo ni malo pohvalno. Čolak je prokomentarisao plastične operacije kojima se podvrgla i momke koji su joj to finansirali, a diskutovao je i onjenoj intiligenciji. Zatim su na red došle Sara i Anđela.

- Ja se samo nadam da će da uđe neka riba, koja uopšte ne mora da bude lepa niti ja treba da budem sa njom, nego samo da imam neku ribu sa kojom ću konstantno da blejim. Kao što imam Tanju, tako neku... Nisu bitne ni godine - pričao je Bane.

- Pa eto ti sa Anom Korać - rekao je Bora.

- Ne mogu sa njom, kad je glupa kao noć, pod jedan... Pod dva, folira se... Ja ne mogu da blejim sa ribom koja kaže: "Ja zovem dečka, on mi da 20. 000 evra da se izoperišem.." Ja je pitam odakle ti pet i po hiljada evra da uradiš plastičan nos, ona kaže "pa zvala dečka, rekla mu da mi treba i on mi dao". Nije ona čovek kome mogu da se poverim i kažem neku svoju tajnu - rekao je Bane.

Foto: Instagram/ana_korac

- Ti sad pričaš tajnu i gleda te 2 miliona ljudi - dodao je Bora.

- Nije to osoba koja kada mi je teško će da dođe i da me posavetuje - pričao je Bene.

- Evo ti Anđela - rekao je Bora.

- Ne može Anđela, prvo sam bio sa tom ribom - rekao je Bane otkrivši milionima da je bio intiman sa Vešticom!

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Sa Sarom... - predlagao je Bora.

- Ma kakva Sara, folirant klasičan. Prvo mi je rekla juče da se ja uvlačim Mikiju u du*e... - rekao je Bane.

Čolak je zatim nastavio da iznosi svoje mišljenje o Ani Korać.

- Za nju smo se svi zalepili jer je nova, a kako prolazi vreme vidim kakva je. Ima krive noge... Ne znam ko je taj njen dečko. Otkad ne bleji sa njom niko već tri dana nje nema nigde, mi njoj dajemo na značaju - ispričao je Bane.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Pogledajte razgovor Bore i Baneta o zadrugarkama.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA