≫ 

TUČA ZA TUČOM, haos kakav se ne pamti! Marko se pošibao sa Miljanom, pa sa Mikijem, a onda urlao na obezbeđenje, uzeo lopatu i udarao! (VIDEO)

Tuče je su se nizale jedna za drugom i haos koji je nastao posle žurke uznemirili su sve u Zadruzi

  • 9

Jutro nakon žurke u "Zadruzi" počelo je više nego burno, jer su se već oko osam sati potukli Miljan Vračević i Marko Miljković.

Zapamtićeš ti ovo, klošaru! Miki i Miljan se potukli usred žurke, obezbeđenje ih razdvojilo, a Đuričić je onda OPASNO zapretio! (VIDEO)

Svađa, pa onda i tuča, nastala je zbog nereda koji su sinoć napravili pojedini zadrugari pod dejstvom alkohola, a Marko je navodno napravio krš i lom u garderoberu...

- Ovo si ti napravio, skočio si tu i polomio - rekao je Miljan Marku, objašnjavajući mu šta je sve radio tokom prethodne noći.

Printskrin: TV Pink

- Drao si se, pevao si, pod*ebavao si... - nabrajao je Miljan.

- Ko vas je*e kad ne znate da primite! A ti vrištiš svaku je*enu noć do 8 ujutru! - uzvratio mu je Marko.

- Ti meni sad kažeš da sisam ku*ac, a ja ti garantujem da ćeš ti stvarno sisati ku*ac! Popiti kap alkohola više nećeš! - uneo se Miljan Marku u facu i gurnuo ga, zbog čega je Miljković izgubio kontrolu.

Printskrin: TV Pink

Počeli su da se tuku, zadrugari su ih jedva razdvojili, a onda je Miljan otišao po obezbeđenje. Marko se još više razbesneo...

- Svi mafijate ovde, jaka ste vi mu*a! Pi*ka ti materina, šta dođi?! Kako smeju tako da se ponašaju, nije mi jasno... - vikao je.

Ovo je uznemirilo sve u kući, ali nije bio kraj haosu... Ubrzo su se u dvorištu potukli Marko i Miki, pa je obezbeđenje ponovo reagovalo! 

Printskrin: TV Pink

Evo šta se sinoć zaista dešavalo između rođaka Lune i Edite, i kojom pesmom je Ministarka žestoko bocnula Đoganijevu! (VIDEO)

- Zovi mi ljude, uhvatio me za gušu! Indijanci, bre, alo! - vikao je Marko.

- Prestani na mene da se dereš, budalo jedna! - uzvratio mu je momak iz obezbeđenja, sa kojim se takođe zakačio, a onda je uzeo lopatu i lupio o zid...

Printskrin: TV Pink

Pogledajte ovojutarnje ludilo u Zadruzi":

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki iz nemačke

    16. novembar 2017 | 17:58

    Miki do pobede 💪

  • Rodja

    16. novembar 2017 | 18:04

    Nece ovaj Miljan dugo ovde...totalno neinteresantna gromada morao je na neki nacin da skrene paznju na sebe...velika ramena mozak mali... Marka napadaju sbmvi iz Micinog klana i svaka mu cast da im nikome ne cuti nisam voleo Marka u onom velikom bratu ali sada sam ga bas zgotivio.

  • Srbija

    16. novembar 2017 | 18:06

    Sve, ali sta ova Jovana_ Jovan zamislja.Ne pratim jer se samo svadjaju dosdno je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA