Mogu da te do'vatim u 6 ujutru na stolu! Bora konačno pristao na seks sa Macom, ona ga ODUVALA! (VIDEO)

- Sram te bilo što me ponižavaš! Ja nisam izjavila da sam se zaljubila u tebe! - vikala je besna Maca

  • 6

Nikako Bora i Maca da se usaglase, i Diskrecija je poludela kada je Santana pred svima rekao da je ona zaljubljena u njega, i ponovo je raskinula njihovu "vezu".

Kao da ti je kamion prošao između nogu! Maca brutalno isprozivala Lunu, a Đoganijeva joj zapretila Anabelinom osvetom! (VIDEO)

Bora je počeo veliku raspravu tako što je rekao da on želi da pravi šou sa Macom, ali da to ne može jer  se ona zaljubila u njega, što komplikuje njihov odnos.

- Sram te bilo što me ponižavaš! Ja nisam izjavila da sam se zaljubila u tebe! Šta pričaš to Boro? Ja to nikada nisam rekla! Ispao si ološ! Ništa nema od nas, ološu! Dobio si marketing, možeš kući! Idi šetaj! - ljutito je vikala Maca.

Potom je Bora pročitao ljubavno pismo koje je napisao za Macu, i bacio Diskreciju u totalnu depresiju.

Na kraju je Bora rekao Maci:

- Mogu da te do'vatim na stolu u šest ujutru da te razvalim od ku**a, da napravimo pravi šou. A ti mi kažeš smeta mi ovo, smeta mi ono. Ja trenutno nisam zaljubljen i neću da se igram sa tvojim osećanjima.

To je iznerviralo Diskreciju koja je Santani odbrusila:

- Šetaj onda, ne treba mi neko ko nije zaljubljen u mene... Ćao, ne zanimaš me, pali bre, naći ću nekoga ko će me poštovati i voleti...

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA