Luna gazi preko leševa, njoj ništa nije sveto: Besna Teodorina majka bez pardona isprozivala Đoganijevu!

- Sinoć je Luna izjavom da nema razloga da se izvini Kiji, sve rekla o sebi, kao i da je njoj to sve vrh vrhova - poručila je Teodorina majka Gordana Džehverović

  • 12

Teodorina majka Gordana Džehverović kaže da je ponosna na svoju ćerku i njenog dečka Anđela, dok je na Lunu osula drvlje i kamenje.

Samozadovoljavanje, dahtanje i drukanje prijatelja: Teodora i Anđelo se zbog seksa žestoko posvađali sa Slobom i Lunom, sve prštalo! (VIDEO)

Gordana ne krije koliko se iznervirala nakon što su Luna i Sloba svima ispričali da su Teodora i Anđelo imali seks.

- Ja dve nedelje od ulaska u rijaliti nisam verovala Luni, ona gazi preko leševa da bi stigla do svog cilja. Što se tiče Slobe, on je izdao svoju ženu, šta njemu znači Teodora. Sinoć je Luna izjavom da nema razloga da se izvini Kiji, sve rekla o sebi, kao i da je njoj to sve vrh vrhova. Nema nikakve moralne vrednosti, ništa joj nije ni sveto ni vredno - poručila je Teodorina majka i nastavila da kritikuje Lunu.

Printskrin: TV Pink

- Ništa mi to nije čudno, uopšte nisam razočarana, ljudi su takvi kakvi su. Razočarana sam jedino time što sam imala malo lepše mišljenje o Luni. Ona je pokazala ko je. Svi su znali šta su imali Sloba i Luna od samog početka, ali je Teodora ćutala i branila. Sinoć je pokazala da Kiji nije htela da priđe. Mislim da je Teodora shvatila ko joj nije prijatelj. Razočarala me i Anabela u onom trenutku - rekla je Gordana Džehverović i dodala da je promenila mišljenje, i da više ne brani ćerki da ima seks sa Rankovićem.

Foto: Telegraf

- To niko nije video, to oni pretpostavljaju i misle svi da su oni nešto imali. Ona (Zorana) je čula, nije videla. Ali i da su to uradili mi nemamo ništa protiv, mislim da se moja Teodora stvarno zaljubila i Anđelo se definitvno zaljubio. Tolika strast i energija vlada između njih, to čovek može samo da poželi. Ne bih volela ja to lično da gledam, ali ako su uspeli to tako da urade da niko ne vidi, onda im svaka čast - zaključila je Gordana.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    19. novembar 2017 | 17:01

    Prodaje prijatelje za. Poziv

  • dora

    19. novembar 2017 | 16:24

    Tako je Gospodjo. Mala Djoganijeva je ljubomorna na vasu kcer jer je ljepotica.

  • Relja

    19. novembar 2017 | 16:39

    Bravo za Gospodju Mamu,a o Samsun Luni je suvisno bilo sta reci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA