Gušim se, plačem, ne želim da me Kija gleda dok se ljubim s njenim mužem: Luna u depresiji, ne zna kako da pomogne Slobi (VIDEO)

- Zaljubila sam se u rijalitiju, to mi je bio najlepši period u životu, ali sve se promenilo preko noći - rekla je Luna

  • 10

Posle burnog dana, Luna je razgovarala sa Drvetom mudrosti i priznala da se Slobin i njen život raspao u komadiće zbog Kijinog ulaska.

Igrom slučaja smo živeli zajedno, igrom slučaja smo se venčali... Kija ustala i rekla šta misli o Slobi, a svi se pitaju ima li među njima još ljubavi? (VIDEO)

Očigledno je da se sa neprijatnom "trojkom" Kija mnogo bolje nosi od Slobe i Lune, a Đoganijeva kaže da se sve promenilo preko noći.

- Zaljubila sam se u rijalitiju, to mi je bio najlepši period u životu, ali sve se promenilo preko noći. Ne znam šta da mislim, šta da osećam... Sloba i ja ne možemo da budemo kao što smo bili do pre nekoliko dana. Mnogo mi je neprijatno, ne mogu da dozvolim sebi da ona vidi kako se ljubim sa njem mužem, zato smo nas dvoje napeti, svađamo se... ja svaki dan plačem, gušim se, ne znam kako da mu pomognem... Nas troje smo tu, nikako ne možemo da pobegnemo jedni od drugih - rekla je Luna.

Pogledajte Lunin razgovor sa Drvetom:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    22. novembar 2017 | 19:25

    A o tome nisi razmišljala kada si napadala oženjenog muškarca?!

  • dora

    22. novembar 2017 | 20:28

    Televisia presenta.........

  • ........

    22. novembar 2017 | 19:36

    Pukla ljubav izmedju Kije i djetica. Ova slika goovori da Kija nije volila Slobu. Da ga je volila nebi usla u isti Rijaliti. Ona mala i Sloba, ostace zajedno. Kija je bila jasna, srecna je s djeticem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA