Kija se ne zaustavlja: Slobodan me je udario pesnicom u glavu, a jednom me je i šutnuo! (VIDEO)

- Udario me je u snu, ima on te tikove - ispričala je Kija

  • 3

Kao i obično Kija otkriva nepoznate detalje iz Slobinog i njenog braka, a sada je zadrugarima ispričala da ju je Radanović jednom u snu udario pesnicom u glavu.

Znam da mu nije svejedno! Kija se poverila Drvetu mudrosti, otkrila zašto Slobu više ne zove Boba, i priznala šta stvarno misli o njemu! (VIDEO)

Uz širok osmeh, Kija je opisala kako ju je Sloba nesvesno udario.

- Dolazi mi Slobodan pre neki dan, i kaže: "Je li, a što si ti rekla da sam ja tebe nabo?". On je čuo u prolazu da je neko šutnog nekog u snu, a ja kažem: Slobodan me je stvarno udario pesnicom u glavu, u snu. Nije bilo jako, ali ja se budim i pitam: "Šta bi?", a jednom me je i šutnuo. Imao on te tikove... Ali, odmah sam mu rekla: Ne brini se, u snu, Slobodane, u snu. Bože me sačuvaj, on nikada "ovako" ne bi udario ženu - ispričala je odlično raspoložena Kija.

Evo šta je Kija ispričala o Slobi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    22. novembar 2017 | 19:32

    Kija i Sloba su preslatki.Spojice se oni ponovo.

  • Jeca

    22. novembar 2017 | 19:23

    Ona ga voli 😊

  • lea

    22. novembar 2017 | 20:57

    Ona je izuzetno losa osoba. Strasno losa, imala sam bas lepo misljenje o Kiji dok nije usla. Svaka cast Slobi kako je uopste i mogao dw bude sa njom sve te godine. Manipulator, zmija... Napred Slobo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA