≫ 

Kiju pitali da objasni snimak sa Andrijom iz Budve iz JULA meseca, a o Slobinoj reakciji i komentaru SVI pričaju! (VIDEO)

Na svaki pomen Andrijinog imena Sloba odreaguje kao da ga tišti ljubomora, iako kaže da to nema veze sa istinom

  • 2

Subota veče u Zadruzi je već tradicionalno rezervisana za nominacije i pitanja novinara, pa se to dogodilo i sinoć.

Vriska, cika, poljupci, zagrljaji i suze! Vojke Đans se vratio u "Zadrugu", Sara VAN SEBE od sreće, a ostali u šoku i neverici! (VIDEO)

Najviše pitanja postavljeno je Kiji Kockar, Slobi Radanoviću i Luni Đogani, a u jednom trenutku Slobi nije bilo nimalo svejedno, i to na pomen Kijinog dečka Andrije Lazovića.

Naime, Kija je upitana da objasni snimak iz Budve koji je Andrija objavio u julu mesecu, a kada je Sloba to čuo spustio je glavu, dok je Luna sve vreme posmatrala kako reaguje.

Verovatno očekujući da će se ispostaviti da je Kija varala Slobu pre nego što je on prevario nju, Sloba je ljubomorno, ili besno, odmahivao glavom, a Luna je ćutala i čekala šta će Kristina reći.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Niste pomno pratili, što Slobodan može i da potvrdi jer sam ja njemu rekla da smo mi svi izašli to veče. On zna za to veče, jer je i on tada bio u Budvi, ali nije bio sa nama u društvu. Andrija i ja imamo puno zajedničkih prijatelja, znamo se jako dugo, a i Slobodan može to da potvrdi, pričali smo o tome. Neka ustane i neka potvrdi da sam mu rekla to - rekla je Kija.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Potom je ustao i Sloba.

- Nemam ja pojma šta pričaš... Šalim se. (smeh) Situacija je bila takva da sam ja imao tezgu u Baru, ili tako nešto. Kristina je trebalo da ide sa mnom, ali je ostala i posle je otišla sa društvom. Posle mi je rekla da je otišla sa društvom, nije mi rekla sa kim. Neko staro društvo i sa drugaricama, naravno. Ja nikad nisam branio nikome da izlazi... Posle sam, odnosno sad sam saznao da je to u stvari bio taj dečko - rekao je Sloba.

- Ne znam da li je ikad išta pre imala sa njim, neću da sudim o tome zaista. Znam sad da je sa njim... Zaista ne mogu da sudim o tome što je bilo tada, jer što nisam video svojim očima ne mogu da govorim, zaista - objasnio je Sloba.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Nema tu nikakve senzacije. Stvarno smo bili prijatelji pre svega ovoga. Toje zaista tačno, ja sam čista sama pred sobom i to je meni najvažnije - dodala je Kija.

Na pitanje da objasni svoj komentar, kako će dokazati da Kija nije nevinašće i da se viđala sa Andrijom pre nego što ju je Sloba prevario sa Lunom, Radanović je rekao:

- Ja jesam rekao da se viđala sa njim, ali u kontekstu da su se družili, a da ja to nisam znao. Ona je meni rekla da tog dečka poznaje 6-7 godina, ja sad prvi put čujem za njega. Ja znam da su se videli tada, ne mogu da sudim šta je bilo. Možda je stvarno biloprijateljski, ali znam da su bili u zajedničkom društvu. Šta jaj znam, nemam nikakvo konkretno mišljenje o tome. Mislio sam da je ušla ovde da me napada, da me ocrni, ali video sam da se povukla i da joj to nije cilj. Tako da... - rekao je Sloba.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Na pitanje da li je ljubomoran, Sloba kaže da ljubomora nije ono što oseća.

- Ne, zaista nisam ljubomoran i drago mi je ako je srećna. Ona stvarno zaslužuje dobrog momka. Ja nikada nisam rekao da je ona loša osoba, nego je imala stavove koji se nisu poklapali sa mojim. Da se osećam ljubomornim - nemam zbog čega, jer prema njoj zaista osećam prijateljsku ljubav. Znam da, i sad da joj kažem neku tajnu, ona će to da čuva. Volim Lunu. Nije mi bilo svejedno što je Kristina bila u društvu sa tim dečkom

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    26. novembar 2017 | 11:13

    Naravno da je S.ljubomorn

  • Tatjana

    26. novembar 2017 | 11:22

    Prljava igra. Ti se Slobo ne kontrolises sta pricas sa ucesnicama iz Zadruge. Novinarkama desetu pricu pricas. Saska je u pravu sve sto je rekla za tebe i Kiju. Prljava igra. I ja sam to primetila. Da znam broj da se ukljucim uzivo sasula bi vam sve u lice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA