≫ 

Sa venčanja sam hteo da oteram moje goste! Prva ispovest Slobinog oca o Slobi i Kiji, majka u suzama otkrila šokantne detalje (VIDEO)

U prvoj ispovesti za medije gospodin Radanović otvoreno priča o svemu šro se dešava u rijalitiju "Zadruga", ali otkriva i do sada nepoznate detalje iz perioda pre rijalitija, kao i sa Slobinog i Kijinog venčanja

Da su roditelji Slobe Radanovića znali šta će se sve izdešavati u rijalitiju "Zadruga", verujemo da sina ni za kakve pare ne bi pustili da uđe u isti.

Naša ekipa uputila se u Zrenjanjin kako bismo o svemu što se dešava porazgovarali upravo sa Slobinim roditeljima, koji priznaju da ni sami više ne znaju kako da se nose sa medijima i sa svime što ih je snašlo.

Prva ispovest Kijine majke: Plačem bez prestanka, boli me da gledam kako moja ćerka pati, volela bih da Sloba i ona ponovo budu zajedno

Slobina majka Draginja uplašeno je prvo molila da je ne snimamo, da bi se potom ipak malo opustila, ali i zaplakala pred kamerama. Od očaja, kao što bi sigurno učinila i svaka druga majka.

- Ne mogu kažem više stvarno da se borim od novinara, da svako jutro zovu, svaki dan zovu, ja sam u bolnicu stizala već koliko puta. Sad treba da idem u bolnicu da padam u nesvest, zbog budala. Više ne mogu, stvarno... Jako loše se osećam, neko će mene na duši nositi - počela je Draginja, a onda je odmah pomenula još uvek zakonitu snaju Kiju.

Foto: Telegraf

- Sve me je uvredilo, vidim nepravdu, što ona laže tamo. Ona njega blati tamo, ona blati našu familiju, ona hoće njemu da stvori da on ima savest na sebi. Ne daj Bože da se meni desi nešto, da će to njega da grize doživotno. Savest i odgovornost je na njemu - kaže Draginja.

Kako priča, na dan kada je Kija ušla u "Zadrugu" završila u bolnici, a otkrila je i nešto o čemu do sada nije pričala.

- Taj dan sam ja stigla u bolnicu! Ona je ušla sa namerom. Kao da se ona sa mnom čuje... Ona se čula sa mnom samo prvi put kada sam ušla prvi put u "Zadrugu". Ja sam njoj rekla: "Nemoj molim te da ulaziš, i ako uđeš, uđi tamo gde sam ja bila u onu izolaciju da popričate vas dvoje, neka čuje ovamo svet, da ne čuju ukućani". I onda me je zvala kad je izašla, zvala da traži tačan broj Bobin dan kada je rođen. Mislim, zna kad je rođen, nego samo sat, vreme... To je verovatno trebalo za astrologa ili tako nešto, za horoskop joj je trebalo. I nikad se ja sa njom više nisam čula - otkrila je do sada nepoznat detalj Draginja.

Foto: Telegraf

- Kad su bile pametne, što nisu ona i mama nisu došle da vide šta ćemo, mi smo najmanje krivi. Ja kad sam videla njemu suze, ja sam htela da umrem. Ako ima neko decu, i svima kažem, ako imate decu, možete znati i osećati kako je meni kao majci. Ja da mogu na nosilima da me odnesu tamo, ja bih probila vrata! Više ne mogu... Sad kad bih ja mogla da uđem ponovo da ja njemu dve tri reči kažem, da je to sve laž, da ne oseća na sebi krivicu... On nije napolju, on ne zna šta se dešava napolju - priča uplakana Draginja.

Iako je u početku odbijao da priča za medije, Slobin otac za Telegraf je ekskluzivno dao izjavu i izneo svoju stranu priče.

- Meni je drago da ostane sa Lunom 1.000 godina. Ja bih voleo - kaže na početku gospodin Radanović.

Foto: Telegraf

- Kažu, pljuje te ceo  Zrenjanin. Ma kakvo crno pljuvanje, eno svi će bilbordi da budu polepljeni po Zrenjaninu! - dodala je Draginja.

Na pitanje o onome o čemu se mnogo pričalo, da je Kijina majka jako bogata, Slobini roditelji odbacuju te priče.

- Od čega? Evo tu preko su stanovali, njena mama radi kao konobarica. Ja imam ovu kuću, tamo imam stan za moje dete što čuvam - priča majka.

- Ona tamo živi u stanu jednom, sa majkom njenom. Što ne spominje oca nikada, samo mamu i babu? Što ne spominje oca?  - dodao je Slobin otac.

- Ona je njemu rekla da je on kopile. Ja jesam u vanbračnom braku, sa 28 godina sam dobila Slobu, nisam htela da se venčam zbog stana. I bolesna, rizikovala sam život, zato što sam srčani bolesnik - objašnjava Draginja.

Kako kažu, svom sinu apsolutno ništa ne zameraju, pa su se osvrnuli i prokomentarisali Slobin odnos sa ženom, koja se po njihovom mišljenju loše ponela prema Slobi i celoj porodici.

- Desila se ljubav... Da je imao ženu... Vi da ste bili na svadbi, da ste videli... Ja sam hteo u crkvi da moje goste oteram. Tri sata smo mi čekali nju. Ti znaš, i ti znaš, da kad se po mladu ide, ide dever ide stari svat, ide kum. Bobin drugar je sa kolima otišao po nju, čekao dva sata ispred zgrade, kad će se ona obući. Sutradan je trebalo da dođe ovde da pozdravi moje goste, nije se pojavila. On došao, puše, pobeleo sav kao krpa... - kaže Radanović.

Međutim, kako tvrde, Sloba im se ipak nikada nije požalio da ima bilo kakav problem u braku.

- Nikad. Ja nisam htela da se mešam da nekom vezu i ljubav kvarim. To je najveća grehota u životu  - kaže Draginja.

Foto: Telegraf

- On je mene vozio u Beograd  da snimam kičmu i ispred prodavnice jedan je namerno udario kera i onaj ker se koprca...i on je zaustavio kola i izašao iz kola, pazite koliki je on čovek! Uzeo je onog kera i odneo ga sa strane, ušao tu u prodavnicu, uzeo dve kifle, izmrvio mu da pojede. Kad smo se vraćali, on opet stane tu da vidi gde je to kuče - sa suzama priča Slobin otac.

Kako je poznato, Slobina majka je lošeg zdravstvenog stanja, a pitali smo i oca kako on sve podnosi.

- Ja popijem dva, tri bensedina, bromazepama, ali ja radi nje neću da pokažem. Jer, šta ako oboje padnemo, šta ćemo? Šta će onda biti? Jedan mora biti hrabar - kaže otac.

- Samo ja njega da dočekam živog i zdravog. Ulazim u četvrtak tamo, ja sam zvala u subotu i nedelju. Hoću, rekoh, da uđem tamo, na nosilima da me unesete, hoću moje dete da vidim još jednom dok sam živa! - potresno je rekla Draginja.

- Što se mene tiče, tu mu ne treba nijedna. One ga upropastiše! - dodala je majka.

Foto: Telegraf

Na pitanje da li se čuju sa Luninom majkom Anabelom, rekli su sledeće.

- Ne sad. Neka izađe iz rijalitija, pa neka bira, brate mili da li će biti Luna ilii neka peta, deseta to je meni sasvim sve jedno. On se sad zaljubio, jedno u drugo se zaljubili, ja sam to podržavala do sad . Ali čujem sada da su se posvađali, šta treba da umre sad tamo između njih dve?! Ona oblači njegove majice, ona prkosi, ona je njega nazvala kučetom, na šta to liči? I on da ćuti na to... Kuče što je ćutao tolike godine... - kaže majka.

- Evo ja sad prvi put izjavu dajem, znaš kad sam dao još jednu izjavu? Kad je on krenuo u "Pinkove zvezde". Prva sezona kad je prošla i onda su bili ovi iz "Pinka" i snimali. I onako mi se šalili i viče ova mala isti tata, a ja reko ovako: "nije" Ona ovako zinula pa me gleda kako nije, reko: "jeste po liku, ali nije reko po drugim stvarima". Pitaju kojim? Pa reko: "on ućorio i gleda samo ovako pravo, a tata voli malo levo malo desno, pa malo pravo" i sad su pronašli i tu izjavu, a to pre pet godina bilo - kaže otac.

- Preponosni smo, on nije ubica... Pa, ni prema ubicama se ne ponašaju tako. On nije hteo da ulazi, ona ga je naterala. Na primer, ti sad držiš kafanu, kafić, ona njemu ne da da peva za 50 evra i bakšiš. I on je igrao kako je ona svirala. Dok mi nismo primetili i uradili to što smo uradili, i dok ona nije ušla  - rekao je otac.

Za kraj otkrili su i šta im najviše zamera Kijina majka i zbog čega je došlo do nesuglasica između njih.

- Da je ne blatimo, ona nas je tužila. Ja sam zvala advokata. Ja sam njega dobro naprašila, on kaže "gospođo ja sam to morao, nije to ništa". Reko ja se ne bojim, možete da šaljete 10 tužbi. Ja stojim iza svake svoje reči. Bila sam u Pinku bila sam u studiju, evo ima sve snimljeno sve. Ima u novinama sve što sam ja dala, a što se dalje širilo. Udarna vest u novinama, što sam ja rekla da je imao saobraćajku, posle ide udarna vest Sloba ima tumor na mozgu, pa te ima rak kože, sve to piše tu kao da smo mi to dali - rekla je Draginja za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    4. decembar 2017 | 16:58

    Kako vas bre nije sramota!!!!!!!! Vi napadate zenu koja je prevarena i izblamirana od strane vaseg sina pred milionskim gledalistem!!!!! Malo li je. I trebala je da udje i da zaustavi pricanje neistina o njoj i to od strane vlastitog muza i njegove svalerke, koja je uopste i ne poznaje. Zar smo toliko postali nemoralni, da postenje, iskrenost i moral vise nemaj nikakve vrednosti?

  • Djole

    4. decembar 2017 | 11:48

    Kristina,njena majka i kuma su za ove Radanovice kulturu,dostojansvo i inteligenciju izmislile.

  • Jeca

    4. decembar 2017 | 10:36

    Draga majko Draginja, Vi spominjete da ste majka, kako je Vama, kako vašem sinu....ima milion načina kako je moglo ovo da se reši a da niko ne bude povređen! Kako se osećala njegova žena (kakva god da je) kada je videla da on nju javno vara i samim tim ponižava? Kako je njenoj porodici? Ne možete misliti samo na sebe! Njena porodica Vas i Vašu porodicu nije ni jednom uvredila....dok Vi to činite stalno! Na slikama vaše porodice na društvenim mrežama ste precrtali Kiju....to sto je on uradio i što vi radite više govori o vama....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA