≫ 

Ukućanima pustili snimak svađe Anabele i Kristine u Zadruzi: Kija umalo zaplakala, pa rekla Slobi da je velika kukavica! (VIDEO)

- Ispala sam budala što sam ga branila, ali ponovo bih stala u njegovu odbranu.... - rekla je Kija Kockar

  • 21

Zadrugari su imali priliku da vide scenu u kojoj su se Anabela i Kija svađale pred Slobom u sobi za rehabilitaciju. Takmičari su ga pažljivo gledali, a Kija je umalo i zaplakala.

Pogledajte snimak koji je pušten "Zadrugarima":

Luna je odmah nakon odgledanog snimka ustala i počela da brani svoju majku.

- Da sam mogla da kontrolišem svoje emocije, da sam ikako mogla da izbegnem da se zaljubim u ožećenom muškarca, to sigurno ne bi uradila i to se ne bi desilo. Sve što je moja mama rekla, slažem se sa njom. U tom trenutku, ona nije znala šta se dešava ovde, nije ni mogla da zna... Kristina je kao i svaka žena koja je to gledala i koja voli svog muža je došla da ga brani. Ja to podržavam ali moja mama je car - rekla je Luna.

Na red je došla i Kija, koja je nazvala Slobu kukavicom.

Printskrin: TV Pink

- To je bilo pre dva i po meseca, kada nisam saznala da je Slobodan mene prevario... Ja nisam znala šta se dešava, Anabela nije znala šta se dešava, svi smo nagađali...Ispala sam budala što sam ga branila, ali ponovo bih stala u njegovu odbranu, jer sam tada, i još uvek jesam, njegova zakonita žena. Tada sam branila u ono što sam verovala. Njemu je na čast što nije rekao tada šta je trebalo da kaže, što sam ja ispala budala tu, što je Anabela ispala budala, što smo svi ispali budale... Smatram da devojka od 21 godinu ne treba to da radi, da se nabacuje oženjenom muškarcu, ali s obzirom da ja tada nisam znala šta je on meni radio iza leđa i kako može 'ladno da me pogleda u oči slaže, ti si meni bila glavni krivac (pokazujući na Lunu). Naravno, posle svega ovoga, sada znam ko je glavni krivac, to je on... Drugi dokaz je Slobodan jedna velika kukavica... Meni je stvarno krivo što si meni to uradio. Nisam zaslužila, u svakom slučaju... Povredio si me, izdao si me... - govorila je Kija Slobi, koji se složio da krivac i da je stao iza svojih dela.

Printskrin: TV Pink

Sloba je opisao i njegovu ulogu u sobi za rehabilitaciju, gde je bio zajedno sa Anabelom i Kijom

- Ja sam glumio tu neki Unprofor, da niko ne izađe iz te rehabilitacije. Ja sam smirivao strasti u par navrata. Vidi se na snimku, fali par delova - naveo je, između ostalog, Sloba.

Pogledajte kompletan snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draganna

    1. decembar 2017 | 04:44

    Bas ti je mama carica .a toliko ste jadne i smijesne samo mozete jedna drugoj da se divite i vama slicne ...kija kraljica si

  • Marija

    1. decembar 2017 | 02:46

    Ooo zemljo Indijo, javno ponize zenu, predstavljaju da je normalno rasturati brak zbog sedmodnevne seme, a vrhunac bezobrazluka nabede Kiju da je sama kriva

  • Dragan

    1. decembar 2017 | 07:31

    Anabela je iskompleksirana a takva joj je i kcerka .Luna je ruzna u sta se ovaj kao zaljubio ni lepote a ni pameti.Anabela je sada zavrsila sa karijerom ako ju je ikada i imala.Zgadila se svima normalnima Preko Lunine sramote i javne bruke gleda da zaradi.Beda,.Sto ne prizna da joj njena kcerka od 22 godine zavodi ozenjene kao sto je i ona radila.Napadaju Kuji.Kija je carica.Sloba ispao si velika ljiga.Luna i Anabela dno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA