≫ 

Kija na poklon dobila duksericu sa natpisom "Kija i Sloba forever", a zbog detalja vezanog za Lunu ODBILA je da je nosi! (VIDEO)

- Bože me sačuvaj, koji crnjak - rekla je Kija, koja je potom pokazala duksericu i Slobi i Luni

  • 7

Kristini Kockar kasno sinoć u "Zadrugu" su stigli pokloni, a jedan koji je dobila ostavio je u čudu i nju i ostale ukućane!

U pitanju je dukserica koja s prednje strane ima natpis "Kija i Sloba forever", ali zbog jednog detalja koji se nalazi pozadi, Kija je odbila da nosi duksericu.

Kristina je svoj poklon pokazala ostalim zadrugarima, koji su ostali u čudu i zbog natpisa spreda. Međutim, Kiji nije to predstavljalo problem, već potpuno drugi detalj.

- Nije to problem, pogledaj nazad - rekla je Kija.

- Au - viknuo je u glas Bane Čolak.

- Bože me sačuvaj, koji crnjak - rekla je Kija, koja je potom pokazala duksericu i Slobi.

- Jao, gluposti - zgrozio se Sloba.

Printskrin: TV Pink

Ono što je na poleđini duskerice bilo jeste Lunina fotografija, preko koje je stavljen veliki "iks". Đoganijeva je u tom trenutku bila pored Kije, a kad je videla svoju precrtanu fotografiju nije joj bilo svejedno.

- Baš sam lepa. To kada sam ulazila? - rekla je Luna.

- Ja znam da niko od mojih nije poslao. Mislim na ovo (pokazajući na precrtanu Luninu sliku). Znam da bi neko iz sprdnje napravio ovo (natpis "Kija i Sloba forever), a ne ovo (pokazala je Kija na precrtanu Luninu sliku) - rekla je Kija.

Kristina je posle pokazala duksericu i ostalim ukućanima.

Kako je to izgledalo, pogledajte na sledećem snimku:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veverica

    4. decembar 2017 | 13:05

    Ova Luna je toliko plitka da nema dalje njoj je u svakoj situaciji bitno da li je lepo ispala na slici ili ne a sta za nju pisu i pricaju nema veze ona je jedna od onih mladih danasnjice zbog kojih sve i izgleda ovako jednostavno nemoze niko mlad obrazovan i talentovan da dodje do izrazaja od ovakvih fuj pih....

  • Biljana

    4. decembar 2017 | 16:43

    Vidi se da je Kija dama,uprkos sto joj je Luna preotela muza ona ne zeli da nosi duks sa precrtanom Luninom slikom pozadi. Zena je laf. A ta ista Luna bi sa odusevljenjem nosila duks da je Kijina slika umesto njene precrtana. Jer Luna nema obraza.💖💖💖👑👑👑 Kija kraljica. 👑👑👑💖💖💖

  • Safa

    4. decembar 2017 | 14:11

    Dajte to Luni neka nosi,casno i posteno se borila za Slobu.Nece joj smetati ni natpis na duksu jer nema stida.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA