≫ 

Luna kukala i plakala nakon saznanja da je cela nacija videla njen i Slobin seks! (VIDEO)

Đoganijeva nije mogla da dođe sebi nakon saznanja da je snimak njenog i Slobinog seksa prikazan u javnosti, iako je bilo sasvim logično da se to desi

  • 36

Mina Vrbaški danas je pitala Lunu Đogani kada je imala poslednji put seks sa Slobom Radanovićem, na šta joj je blogerka odgovorila da se to desilo prošlog vikenda.

Međutim, u razgovor se umešao i novi učesnik rijalitija Nikola Arsić, koji je Luni saopštio da je gledao, odnosno slušao njen i Slobin seks, te da ceo snimak akcije ima na Jutjubu.

Posle ove informacije Đoganijeva je doživela nervni slom, pa je plakala i kukala, jer ju je bilo sramota što će njenu akciju sa oženjenim pevačem moći da gleda široki auditorijum.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pogodilo ju je i to što misli da će je sada porediti sa maloletnicom Minom Vrbaški kojoj seks pred kamerama nije ni malo stran.

Vi ne znate kako je! Niko ne može da razume. Ovde su stvari koje su normalne, najgore. Tamo napolju imam 16 puta seks sa svojim dečkom u moja četiri zida. Ja i Mina nismo isto. Ona to radi u krevetu. Ona to može ovde na šahtu da uradi! Ja da sam takva mene bi bolelo uvo! Ja kažem otvoreno, spavala sam sa svojim dečkom, jer mene nije blam spavati. Ali, sve je to lepo dok se ne vidi i ne čuje! - kroz suze je govorila Luna.

- Nemoj da plačeš, sad će ljudi da kažu "Vidi je, plače što su čuli seks, a ne plače što je rasturila brak!" - rekao joj je Filip.

- Pa plakala sam i zbog toga! - odgovorila je Luna.

- Ti si sve, samo nisi uprljala svoj obraz i svoje roditelje - pričala joj je Sanja.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    6. decembar 2017 | 16:30

    Maaaaamaaaaa,nisam ja Anabele mi

  • Jeca

    6. decembar 2017 | 16:35

    Bravo Filipe! To je poenta cele priče! A gospođica nije plakala zato što je imala sex sa svojim OŽENJENIM dečkom, ,već zato što su to drugi videli! To što je Sloba oženjen to joj ne smeta, to smo svi videli....toliko se potresla da je sa osmehom prenela Slobi da su svi to videli....sve za kadar!

  • Bla

    6. decembar 2017 | 17:18

    Kakva je ovo bestidnica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA