Samo da mama i tata to ne vide! Histerična Luna rekla Slobi da su svi videli snimak njihov seksa, a njegova reakcija je totalni hit! (VIDEO)

Luna je u totalnom rasulu nakon saznanja da su video njenog seksa sa Slobom svi već odgledali

  • 18

Kada je Luna saznala da su gledaoci videli snimak njenog i Slobinog seksa (baš čudno u rijalitiju sa 140 kamera), upala je u pravu histeriju, dok je Radanović sve vreme bio miran i to ga nije previše pogađalo.

Luna kukala i plakala nakon saznanja da je cela nacija videla njen i Slobin seks! (VIDEO)

Kada je Luna rekla Slobi da je od Nikole saznala za snimak seksa, Radanović je bio sumnjičav i mislio je da im Arsić "pravi zvrčku".

- Pritom ne može dečko da izmisli nešto što je bilo. Tebe boli uvo, a ja sam se baš smorila.. Blam božji, samo sam se toga plašila i to se desilo... Osećam se užasno, poniženo, samo da mama i tata to ne vide. Boli me želudac... On (Nikola) kaže da je taj snimak video tri dana pre nego što je ušao - rekla je uznemirena Luna potpuno ravnodušnom Slobi koji je bio ubeđen da ih Arsić "loži".

Ovo je snimak već čuvenog seksa:

Zanimljivo je da je Slobu najviše interesovalo da li je snimak samo glasovni ili postoji i video, a Luna je otkrila da ju je najviše sramota zbog onoga što je tokom seksa govorila Radanoviću...

Evo kako je Luna saopštila Slobi da su svi videli njihov seks:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ina

    6. decembar 2017 | 20:33

    Ljudi, šta joj on, dok razgovaraju o snimku, šapuće na 2.25? Meni se učinilo "Treba da poričeš", ali ne razumem baš najbolje.

  • No-Yes

    6. decembar 2017 | 20:23

    Da me vidi BABO MOJ...😂🤣🤣😂🤣😂🤣

  • milllan

    6. decembar 2017 | 20:01

    videće svoju sliku i priliku,ne pada iver daleko od klade!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA