Tako mu i treba kad je udario na šampiona! Nikola je napravio haos u "Zadruzi", a sada mu preti ŽESTOKA kazna! Evo ko je zbog toga skakao od sreće! (VIDEO)

Veliki šef je poslednji put opomenuo Niikolu zbog kršenja pravila

  • 5

Nakon što je ušao u "Zadrugu" Nikola je napravio pravi rusvaj naročito kada je otkrio Luni da su svi gledali snimak njenog seksa sa Slobom.

Samo da mama i tata to ne vide! Histerična Luna rekla Slobi da su svi videli snimak njihov seksa, a njegova reakcija je totalni hit! (VIDEO)

Međutim, Veliki šef je odlučio da spreči Nikolu da širi informacije iz spoljnog sveta, i zapretio mu je žestokom kaznom.

- Nikola ne prestaje sa iznošenjem informacija tačnih i netačnih, pa je ovo poslednja opomena pred kaznu za njega. Nikola, i sam znaš da je nedozvoljeno širiti informacije iz spoljnog sveta među takmičarima, a osim toga, otkada si se uselio u "Zadrugu" izrekao si nekoliko poluinformacija, čak i dezinformacija, pa te ovim opominjemo da se koncentrišeš da do ovakvih situacija više ne dolazi - pročitao je Marko Miljković, i to dva puta jer je Nikola spavao pa su ga probudili da bi čuo pismo Velikog šefa.

Printskrin: TV Pink

I dok su Sloba i Luna ćutali kao zaliveni, najsrećnija zbog opomene Nikoli je bila Jelena Golubović koja je vikala: "Tako mu i treba kada je udario na šampiona", a podjednako oduševljena je bila i Maca Diskrecija.

Pretnja kaznom Nikoli Arsiću:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AH

    6. decembar 2017 | 23:16

    Ovo što je Nikola rekao nije nikakva tajna, pa to smo svi vidjeli. Uostalom to će i novinari otkriti kada bude pitanje novinara. Bezveze.

  • Kofer Snova

    7. decembar 2017 | 00:38

    Jedva cekam da udje ovaj Dudic da Jeleni zacepi usta i da je spusti na zemlju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA