≫ 

Sloba Radanović HITNO operisan posle haosa u Zadruzi! SLOBIN OTAC: Očajni smo!

Slobodan Radanović danas je imao operaciju ruke, ekskluzivno saznaje Telegraf

  • 46

Učesnik "Zadruge" Slobodan Radanović danas je u Beogradu imao operaciju ruke, što je za Telegraf.rs potvrdio njegov otac Dušan Radanović.

Trenutak kada je sve krenulo naopako! Sloba rekao Luni: "Ako me ostaviš, ubiću te", a ona mu još žešće uzvratila! (VIDEO)

Sloba je operisan na Banjici nakon što je prethodno pobesneo videvši da Nikola razgovara sa Lunom, i iz sve snage udario rukom o sto.

Printskrin: TV Pink

Da je operacija uspešno završena i da je Sloba pušten iz bolnice potvrdio nam je njegov otac Dušan u telefonskom razgovoru. Takođe je dodao da je njegova supruga, Slobina majka Draginja Radanović jutros rano otišla za Beograd kako bi videla sina, međutim nisu joj dozvolili.

- Morali su da ga operišu, jer je tu ruku već povređivao. Mi smo očajni, šta da vam kažemo, a on je dobro, tako su nam rekli. Gaga se vraća kući, jer nije uspela da ga vidi - rekao je za Telegraf Slobin otac, koji je ostao u Zrenjaninu.

Foto: Telegraf

Budući da je operacija dobro prošla, Sloba bi svakog trenutka trebalo da se vrati u "Zadrugu", i o daljem razvoju situacije ćemo vas izvestiti na našem portalu.

Pogledajte šta je prethodilo incidentu:

A evo i kako je izgledao kobni trenutak kada Sloba lomi ruku:

(i.cicovic@telegraf.rs, b.bajic@telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strsljen

    7. decembar 2017 | 18:56

    Dusane, vodite sina kuci, osramotio je i sebe i familiju. Nece vas oprati ni Begej ni Dunav, narednih 50 godina.

  • Koki

    7. decembar 2017 | 21:47

    Anabela evo ti zet,pravi je.Podržavaš ćerkinu ljubav,izvedi je da ne bude kobna.Uvek su rekli ,sreća se ne gradi na tuđoj nesreći ili oteto prokleto.Da malo više čitaš i da si obrazovanija,na kraju da imaš savest ne bi podržavala ovakvu bolesnu ljubav.Spasi ćerku!!!!!

  • XX

    7. decembar 2017 | 19:44

    Hahaha... Znaci gospodja Draginja nije uspela da mu kaze da Luna ipak nije devojka za njega! Sve je ovo tuga, brukanje za male pare, u Slobodanovom slucaju brukanje za honorar koji je mizeran.. Ostace pevac za seoske vasare i proslave u mesnim zajednicama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA