Sloba pobesneo na Lunu, zgrabio je za vrat, a ono što je na kraju svađe uradio šokiralo je ČAK I NJU! (VIDEO)

Sloba i Luna imali su žustru raspravu u dvorištu, a Radanović se toliko iznervirao zbog njenih reči da više nije pazio šta radi

  • 18

Luna i Sloba posvađali su se zbog para nakon raspodele istih, posle čega je Radanović otišao u dvorište, a Đoganijeva je odmah otrčala za njim. 

Marš tamo, retardiran si! Luna žestoko izvređala Slobu, a RAZLOG će vas ostaviti u čudu! (VIDEO)

Luna je uzela iz garderobera svoju novu jaknicu koju je dobila, a onda otišla napolje da traži Slobu. Naravno, pre toga se pogledala u ogledalo da vidi da li je sve na svome mestu pre nego što ode kod dečka...

Prvo su neko vreme samo ćutali, a onda je Luna progovorila.

- Izvini za malopre, nismo se razumeli. Ti vrlo dobro znaš da mene boli uvo za pare. Do sada si to mogao da shvatiš. Mislila sam da mojih 1.000 dinara za nokte računaš za hranu. Ti nemaš živaca da saslušaš - rekla je Slobi.

- Ja nemam živaca? Ti nemaš živaca! Neću da se svađam uopšte. O svemu razmišljam - uzvratio joj je on.

Printskrin: TV Pink

Luna je kasnije mazila Slobu i ljubila ga, rekla mu da ga voli, pa je on na kraju popustio, ali...ne zadugo.

- Sa svima normalno komuniciraš, a sa mnom kao da sam ti pobio familiju! Razmisli sledeći put šta radiš i kako se ponašaš - rekao joj je.

- Tebi sve smeta kod mene očigledno. Ja se tebi inatim, ja ovo, ja ono, svaki dan nešto novo... - govorila je Luna.

- Ti kad si nervozna, ti iz inata sve radiš! Evo ja ti kažem, zbog tebe, da to promeniš... Ne moraš ti zbog mene da se menjaš, menjaj se zbog sebe. Ti si predobra osoba. Samo što imaš svoje mane.

- Ma, predivna osoba... Ološ sam u rijalitiju! - rekla je Luna.

Prinstkrin: TV Pink

- Zbog čega si ti ološ? Sad bih te u ovo jezero ubacio, kunem ti se! Zbog čega si ti ološ?! Kaži mi tri razloga, ajde! Ponašaš se kao da sam ja kriv za to! U istim smo go*nima! - vikao je Sloba.

- Neću da nabrajam kad se zna. Nisi ti kriv, nisam ja debil, sve radim svesno i stojim iza toga. Ali se osećam kao ološ. Dobro je juče bilo pitanje "što napadaš Macu, ista si kao ona" - rekla je Luna, a onda je Sloba ispao iz takta i uhvatio je za vrat kako bi joj okrenuo glavu ka njemu:

- Nisi ista kao Maca! Ne možeš sebe da porediš s Macom! Ne možeš sebe da smatraš ološem, ti nisi ološ! Ništa što je loše nisi uradila! Imaš detinjastvo mišljenje...

Printskrin: TV Pink

- To je istina. Ti si jedina osoba koja to tako ne misli, zato što me voliš - rekla mu je Luna.

- Ti misliš da tvoja mama misli drugačije? Ti mene toliko iznerviraš i isteraš iz takta, kunem ti se u majku, evo sad bih preskočio ovaj zid... Mislio sam da si pametnija malo, da ne može da te iznervira svaka glupost. Izgubićemo sve ovo što imamo zbog takvih stvari, veruj mi! - govorio je Sloba iznervirano.

- Ja guram ruku u gaće, ej... Šta sam ja sebi dozvolila, kao neka klošarka ona najgora, ona odvratuša... - uporno je ponavljala Luna.

Na kraju je Sloba zavukao ruku u gaće koliko se iznervirao pokušavajući da ubeđuje Lunu da greši, dok je ona na to vrištala od smeha.

Printskrin: TV Pink

- Ali ja nisam takva...

- U, izvini, Bijonse... - rekao joj je ironično.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    11. decembar 2017 | 19:05

    Sloba je prso skroz,pogledajte mu samo facu,izgleda skroz bolesno i poremeceno,bolesna "ljubav".

  • Grobar

    11. decembar 2017 | 17:23

    Ma nisi ti kao Maca...gora si od nje.Deriste jedno bezobrazno.Unistila si Slobu nacisto.

  • sani

    11. decembar 2017 | 17:05

    Bolestan odnos..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA