OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Bora odlučio ko će biti potrčko, a posle njegovog izbora svi zadrugari su mu aplaudirali! (VIDEO)

Bora Santana napravio je odličan potez, sudeći po reakciji ostalih učesnika "Zadruge"

  • 6

Ovonedeljni vođa Bora Santana je birao potrčke, a njegov izbor bio je pomalo neočekivan. On je izabrao jednu mušku i jednu žensku osobu.

- Dragi zadrugari, pošto sam ja u životu naučio da se dobro dobrim vraća. Kada sam je bio potrčko, doživeo sam nešto najlepše... Pomirio sam se sa osobama s kojima nisam bio dobar... I na tome sam zahvalan jednoj osobi koja me je tada postavila za potrčka  Želeo bih da se to njemu desi kao i meni, u pozitivnom smislu. To je Marko Janjušević - rekao je Bora.

Printskrin: TV Pink

Janjuš je rekao da je očekivao da će biti potrčko, ali se pitao ko će biti zajedno sa njim u sobi za izolaciju.

Ko će sa Janjušem u sobu za izolaciju, otkrio je Bora.

- Ja bih postavio jednu žensku osobu, jednu umetnicu, devojka koja je prava umetnica, devojka koja ima bujne grudi, devojka na koju je dosta zadrugara bacilo oko na nju, mislim kao zadrugarku, devojka koja je druželjubiva i devojka koja je bila njegov veliki prijatelj i ostala je. To je Sara Reljić - rekao je ovonedeljni vođa.

Printskrin: TV Pink

Svi su aplaudirali Bori na izboru, a Sara je rekla da neće biti problem što će biti sa Janjušem u izolaciji, ali da će joj biti žao što neće biti sa Vojketom. Za omiljenog zadrugara izabran je Miki Đuričić.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J

    11. decembar 2017 | 22:45

    Ja bih za izolaciju stavila milana i sasku pun pogodak haha

  • Lazar

    11. decembar 2017 | 22:32

    Sto niko Lunu ne stavlja, nije do sada bila

  • Qwerty

    11. decembar 2017 | 22:29

    Aplaudirali su jer ce im izbor za izolaciju biti jednostavan, vecina ce glasati za Saru. Tako da mu i nije bas pametan izbor. Da je stavio Anu, to bi bilo zanimljivo, em se druzi sa Janosem em bi zadrugari bili na muci pri izboru za izolaciju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA