≫ 

Sloba se ukanalio, a njih dve... Miki Đuričić ŽEŠĆE od svih prokomentarisao Lunu i Kiju, ove reči im se nikako neće svideti! (VIDEO)

- Ako ti ne vidiš na tri snimka da te devojka ogovara gde god stigne i žena isto, to ti ne želiš da vidiš, neću ja da ti objašnjevam te stvari - pričao je Miki o Slobi

  • 24

Sinoć je u "Zadruzi" Miki Đuričić u razgovoru sa drvetom mudrosti prokomentarisao odnos Lune, Slobe i Kije.

Iako su do sada mnogi to činili, zapravo svi koji i jesu i nisu pitani, koji su u "Zadruzi" ali i mimo nje, niko na ovaj način to nije učinio.

Iako su, kada je u pitanju trougao, ljudi mišljenja da treba da se vrati Kiji, ili da treba da ostane sa Lunom, Miki je izneo potpuno drugačiji stav.

Kako je rekao, smatra da Slobi ne trebaju ni Luna ni Kija, već da bi mu on posavetovao da nađe neku treću devojku.

No, Đuričić se nije dotakao samo Slobe Radanovića, već i sopstvene veze iz jednog rijalitija.

Luna je imala seks s pola grada, ona je bruka, dno dna! Zorica Marković na skandalozan način izvređala Đoganijevu, a onda je oplela i po Slobi!

- Šta je sa Slobom, Miki? - pitalo je drvo mudrosti.

- Sloba je dobar dečko, ok... I dalje ga ja poštujem, ali ja i on jako slabo kumuniciramo, jer on je čovek u tim svojim problemima - rekao je Miki.

- A kako ti komentarišeš taj trougao Slobe, Lune i Kije? - pitalo je drvo.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Pa ne bih komentarisao Lunu i Kiju, jer me ne zanimaju više, ali pošto mi je do njega stalo... Mislim da jedino što bi on mogao da uradi je da otera u tri pi*ke materine i da nađe treću devojku i da kaže svima i publici i produkciji i njima dvema, nosite se svi u pi*ku materinu, da spase malo obraza - oštriji nego iko bio je Miki.

- On se dečko tu ukanalio. On jeste dobrica, ali počinjem da sumnjam... Ali neću da ga opravdavam, ja kad sam se zaljubio u jednom rijalitiju svi su govorili ta je takva, ovakva onakva... Ja kažem nije. Tukao sam se zbog nje, isto tako tukao rukama u zidove, nogama, glavom. Zaje*ano kad se čovek zaljubi u rijalitiju. I zato ja njemu neću to da zameram. Ne kaže se džabe da čovek kad se zaljubi, izgubi pamet. Vidi on sve, nije on glup. Vidi on da ni ova nije za njega, ali nema kud zaljubio se... Gotovo, šta će... On da može on bi jadan iz svoje kože iskočio. Meni ga žao iskreno, ali tu saveta nema. Možda je njemu prijatno, možda on voli takvo stanje. Ako ti ne vidiš na tri snimka da te devojka ogovara gde god stigne i žena isto, to ti ne želiš da vidiš, neću ja da ti objašnjevam te stvari - objasnio je Miki.

Pogledajte šta je Miki rekao o Luni, Slobi i Kiji:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dextera

    13. decembar 2017 | 10:43

    Za sve je u pravu, osim sto stavlja Kiju sa lunom u isti kos. Miki mi je super, ali ne svidja mi se sto gleda na zene kao da su niza rasa. Kad si toliko realan, onda nam reci da li je u redu sto je Sloba zenu prevario u rijalitiju, i nije se zaustavio tu, nego je ogovarao sa djevojkom, pokusavao sebe da opere time sto je svalio krivicu na zenu. To je Kiji bas bilo lepo da gleda na TVu. Ali ok, Miki nije covek za vezu, ocigledno nema razumevanja za zene.

  • Milos

    13. decembar 2017 | 12:46

    Mikiju je svaki muskarac dobar covek, ali sve zene su lose. Kamo moze biti dobar covek koji izda zenu posle 7 dana u rijalitiju zbog nevaspitane, razmazene klinke, izda prijatelja zbog telefonskog poziva, nema savesti ni sramote, dozvoljava da ga mala kalastura vuce za nos i brise njime pod? Ajde Miki, ne lupaj, drzi se ti svog humora, musko zenski odnosi ti ne idu.

  • Veverica

    13. decembar 2017 | 12:18

    U pravu je skoro za sve osim da je Sloba dobrica nemislim ja da neko moze da izvuce iz tebe kada se zaljubis neku osobinu koju ne posedujes ipak je on jako nesiguran i iskompleksiran muskarac nema ni mrvicu samopouzdanja a jos su mu roditelji predstavili da je mnogo bitniji nego sto zaista jeste....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA