≫ 

Učesnici Zadruge javili da je DOBILA BRATA i pokazali joj sliku mališana! (VIDEO)

- Da ti pokažem - rekao joj je otac, a onda pokazao fotografiju tek rođene bebe

  • 10

Učesnica "Zadruge" saznala je danas lepu vest tokom telefonskog razgovora sa ocem, da je dobila brata!

Voleo bih da umreš! Posle ove 4 reči Mina brutalno nasrnula na Đeksona, počela da ga mlati pesnicama, obezbeđenje je jedva odvuklo! (VIDEO)

Andrijana Radonjić bila je vrlo napeta poslednjih dana u rijalitiju, budući da je njena majka ušla u deveti mesec i da je svakog momenta čekala da joj jave da li je dobila brata ili sestru.

Printskrin: TV Pink

Danas ju je Veliki šef tokom posla pozvao u govornicu, odakle je razgovarala sa ocem, koji joj je odmah saopštio da se njena majka sinoć porodila i da je sve u najboljem redu.

Printskrin: TV Pink

- Dobila si brata, pozdravila te majka puno. Mali ima 3,6 kilograma, sve je dobro prošlo - rekao je Andrijani otac, a pokazao joj je i fotografiju mališana koji je tek došao na svet.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte Andrijanin razgovor sa ocem i njenu reakciju kada joj je saopštio da je postala sestra u 22. godini:

Podsetimo, mališan je Andrijanin polubrat, budući da su njeni roditelji razvedeni već godinama, a njen otac ranije je ispričao kako je Andrijana taj razvod podnela vrlo teško.

- Andrijanina majka i ja smo već sedam, osam godina razvedeni. Majka moje dece ne živi sa nama, ja brinem o njima. Ta tema je veoma bolna za sve nas. Naš razvod bio je za Andrijanu najteži period u njenom životu, to je i dalje za nas veoma teška tema. Pregrmeli smo sve to... Kažu da se razvod roditelja meri sa smrću nekog bliskog, tako da vam je jasno koliki je to stres bio za moju decu i mene, ali i za njihovu majku. Posledice se i dalje osećaju iako je to bilo davno. To je nešto nenadoknadivo za Andrijanu, ali ona ide dalje. Ona se čuje sa majkom, u kontaktu su, viđaju se, ali ona nije pored nje - rekao je Andrijanin otac za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Huj

    14. decembar 2017 | 13:25

    Andrijana najnebitnija I najbezveznija osoba u zadruzi

  • Boja

    14. decembar 2017 | 13:44

    Fina pristojna devojka. Bar tako izgleda. Sve u skladu s godinama i ljuta kadkad i vredna kad zatreba. Pa i Andjelo i Teodora simpaticni i ono najvaznije slobodni oboje pa im se moze. Luna npr bila bi totalno NEPRIMECENA da se nije dohvatila ozenjenog coveka (koji vencanoj zeni duguje sve sto je postigao).

  • Lola

    14. decembar 2017 | 13:37

    Onda ovaj otac nije otac te bebe nego je samo javio da joj se majka čiji je on nekada bio muž porodila?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA