Mrš klošarko mala! Miki se žestoko posvađao sa Kijom, kuća se tresla! (VIDEO)

Miki je poludeo jer je Kija ogovarala Boru i Baneta, i posvađao se sa njom

  • 35

Iznenada su se u "Zadruzi" posvađali Miki i Kija a Đuričić je Kristinu psovao na sav glas i na kraju besno izleteo napolje.

Šta to LUNA krije od Slobe? Radanović umirao od želje da čuje šta je pričala sa Anabelom, a Đoganijeva ga oduvala! (VIDEO)

Nakon što je Kija ogovarala Baneta i Boru pred Miljanom, Miki je izgubio živce i napao je Kiju.

- A što ti to moraš da kažeš? Što svađaš ljude... Ma, popušiš mi ku*ac - besno je poručio Đuričić, a Kristina mu je uzvratila:

- Tako možeš da pričaš svojoj mami!

To je naročito pogodilo Mikija koji je Slobinoj ženo odbrusio:

Printskrin: TV Pink

- E, moja mama je umrla, pi**o mala! Mrš go*no malo, je*em te u usta... Šta ona ima da prenosi i svađa sve redom, pa ja kad bi ispričao sve što znam kuća bi se raspala... Što zavađaš ljude klošarko mala - urlao je Đuričić a Kija je ponavljala:

- Slobodno, psuj me.

- Ti si poštena , jadna... Sloba ne valja, on je ovakav, onakav, a ti si ušla u rijaliti da vrtiš guzicom i da ti si*e ispadaju - na kraju je rekao Miki.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixa

    15. decembar 2017 | 12:29

    Miki procenio ili cuo da mu je Kristina ozbiljna konkurencija pa udario na nju.Nije njega ni spomenula ali treba mu kadar.Koliko je puta on pricao o drugima .Da li to znaci da je hteo da ih posvadja.

  • xy

    15. decembar 2017 | 11:56

    Odvratan je, toliko nepostovanja prema zenama ne mogu da verujem! Sta, Slobi je sve dozvoljeno i da prevari tu istu zenu na ocigled miliona ljudi a njoj nije dozvoljeno ni da udje u zadrugu, boze da mu ne pokvari idilu?! Kakav idiotizam! I sta Mikija uopste briga sto ona prica o drugim ljudima, nije pricala o njemu, sta im je on drveni sadvokat?! Kija napred bre rasteraj sve olose i pobedi, neka jednom pravda u Srbiji pobedi!!!!!!!

  • Nataša

    15. decembar 2017 | 12:31

    Meni je ovaj čovek sumnjiv,mnogo se druži sa muškarcima,i mrzi žene.Ovo je nasilje.Onda njega nije napala.Nedeljni honorar za nasilje nad ženama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA