Luda kuća: Kija se pokajala što je priznala s kojim je reperom bila pre Slobe, Radanović je tešio! (VIDEO)

Kija je Slobi rekla da je grize savest, i da nije trebalo da pominje svoju vezu sa Strukom

  • 9

Iako je juče pred svima priznala da je pre Slobe bila u vezi sa reperom Strukom, Kija se pokajala što ga je pomenula, a utešio ju je... Sloba.

Alo, bre, nisam ja Sloba! Miljan prozivao Kiju zbog muvanja sa Nikolom, ona načisto poludela, izbila žestoka svađa! (VIDEO)

Ukućani su jedva dočekali da napadnu Kiju zbog jučerašnje ispovesti, i nazvali su je lažovom, jer je ranije pričala, da osim Slobe, nije bila sa bilo kim sa estrade.

A malo kasnije Kija se poverila Slobi da je grize savest.

- Brate, bila si tri godine sa dečkom, i kako si mislila da se to ne sazna - pitao ju je Sloba, a Kija mu je odgovorila:

Printskrin: TV Pink

- Dve godine... zato što tada nije bio ni Fejs zastupljen, ni ništa... Nije to zbog mene, zbog njega...

- U je*o te, ko da on ne zna šta se dešava - zaključio je Radanović.

Razgovor Slobe i Kije:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mara

    16. decembar 2017 | 14:23

    A zadrugari su bas kao zasluzili da im ona polaze racune :D Devojka nije htela da pominje ime nekog ko mozda ne zeli da bude pomenut u rijalitiju,ne vidim problem.

  • Mirko

    17. decembar 2017 | 00:01

    Nema sta da se pokaje. Bila zaljubljena pre braka. Ali zato je veceras prvi put novinar upitao, dali je istina Luna da si rekla, da Kija sad hoce sazaljenje. Bilo je u vezi proslog sastanka. Rekla je mrtva ladna, nije tacno izmisljate. Novinarima da kaze, izmisljate. Pitali Kiju i odgovorila je prvi put, da jeste imala operaciju, i da ju je muz prevario 7 dana pre operacije.Nije htela da prica o depresiji, nije htela da prica o maltretiranjju od svoje svekrve, i samog Slobe. Dakle, vidi se kako razgovara Kija sa novinarima i vidi se kultura Djogani... Beogradjanke jelte, kako ona razgovara sa novinarima. E to je kultura odmerenost. I nikada necu moci razumeti zene koje daju podrsku Luni.

  • Safa

    16. decembar 2017 | 12:09

    Ona to sve svjesno radi i bi Slobu da napravi ljubomornim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA