≫ 

Lunu pretresali u Zadruzi zbog sumnje da ima mobilni telefon! (VIDEO)

Nakon brojnih poruka i objava pratilaca "Zadruge" koji su sumnjali da Đoganijeva ima mobilni telefon, produkcija je pretresla sve njene stvari

  • 18

Sve stvari Lune Đogani obezbeđenje i produkcija pretresla je, nakon brojnih poruka i objava fanova Zadruge koji su sumnjali da Đoganijeva u rijalitiju ima mobilni telefon!

Naime, prvi snimak koji je probudio sumnju jeste onaj iz garderobera, kada je Luna iz džepa jakne izvadila predmet koji liči na mobilni aparat.

Nakon toga, Luna i Sloba nekoliko puta pričali su o Instagramu, poslednji put u izolaciji, a zbog nenormalno velikog broja poruka koje su fanovi slali produkcija je, iako potpuno uverena da to nikako ne može da bude istina, odlučila da pretrese sve Lunine stvari.

Dok su ona i Sloba bili u izolaciji, Bora Santana došao je kod njih sa naređenjem da iznese Lunine stvari iz izolacije.

Printskrin: Youtube

- Ja ću da odnesem pa ti idi za 2-3 minuta na kapiju - rekao je Bora.

- Je l' oni mene zajebavaju? - pitala ga je Luna.

- Ne znam, brate - rekao je Bora sa osmehom.

Mina otkrila Luni da je Slobu postavila za vođu, a onda se u studiju sve preokrenulo! (FOTO) (VIDEO)

Pogledajte snimak:

Inače, jedna od sumnji pratilaca Zadruge bila je usmerena i ka Anabeli, a priča je bila ta kako je Anabela ulazak u Zadrugu i susret sa Lunom iskoristila kako bi joj dostavila mobilni telefon.

S obzirom na to da su pravila Zadruge i te kako svima dobro poznata, kao i to koliko su kontrole jake, prilično je nemoguće da se tako nešto dogodi.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Može biti samo je*an

    18. decembar 2017 | 09:56

    Ma kako da ne.... Kakva predstava za narod.... A produkcija sa svojih 200 kamera i mikrofona ne bi videla ili čula da neko ima i koristi telefon... Pa ovo bi i Golubovićka bolje režirala.... Baš je providno....

  • Kiki

    18. decembar 2017 | 10:42

    NAJNOVIJA VEST Produkcija je u toku noći, sprovela opsežnu akciju u zadruzi pod nazivom "Alo Požega, javi se", u cilju pronalaženja mob.tel.Izvršen je pretres ličnih stvari R.S. i L.Đ., ali osim kondoma i drugih pom agala, ništa nisu našli. Sumlja se na dojavu, te se akcija nastavlja. Uskoro opširnije....

  • Dani

    18. decembar 2017 | 13:16

    Sad sa telefonom hoce da zataskaju sve ono sto je Anabela dogovorila sa produkcijom a i sa Slobom. Uspeli su da ga razvedu i sad mu nema nazad. Neka trpi ovu aljkavusu i samozivu devojku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA