Ljupka Stević ga je nazvala pilićarem i anonimusom, a ovako je Sloba reagovao kada je pevačicu video u "Zadruzi" (VIDEO)

Ljupka Stević je gošća na žurki, i Radanoviću nije bilo svejedno kada ju je video

  • 5

Malo je reći da je Sloba bio neprijatno iznenađen kada je video da će na žurki pevati Ljupka Stević s kojom se žestoko sukobio pre rijalitija.

AFERA ZLATIBOR! Luna konačno progovorila o tome šta se dešavalo na zimovanju, pomenula drogiranje i prostituciju! (VIDEO)

Da podsetimo, Ljupka je tada za njega rekla da je pilićar i anonimus, i da ne zna čime se Radanović bavi.

Dok su se ostali ukućani srdačno pozdravljali sa Ljupkom, narogušeni Sloba se povukao u ćošak i pio pivo i ispod oka gledao Stevićevu.

Printskrin: TV Pink

Sa druge strane, Luna se lepo ispričala sa Ljupkom i pevačica joj je rekla da se nada da će se Sloba pozdraviti sa njom, ali to se nije dogodilo.

Pogledajte kako je Sloba reagovao kada je video Ljupku Stević:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • veljko

    21. decembar 2017 | 07:08

    Gledao sam zurku celu noc .Sloba moze lagati Lunu , sto i cini ,ali ne i sebe samog! Par puta kao reakcije na nekakve pesme su bile : zamisljeni izraz lica i odsutan pogled ..On pati za Kijom i svestan je koju glupost je ucinio i da mu nema povratka ..Dobro je rekla Marija Serifovic da ce se on zeleti vratiti Kiji , ali ja ne verujem da ce ga ona hteti!

  • Jeca

    21. decembar 2017 | 01:06

    Kakva promena raspolozenja Lune i Slobe otkad je Kija dosla. Koliko se samo trude pred njom da se predstave kao srecan, zaljubljen par. Smesni su.

  • Gad

    21. decembar 2017 | 07:48

    A ko je Ljupka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA