≫ 

Filip poslednji dinar dao na poziv i čuo devojku, ona ga spustila kao niko i OTKAČILA! A onda ga je i Zorana pokopala... (VIDEO)

- Ja sam te skroz zaboravila napolju, bila sam godinu i po dana slepa...ne znam kako te nije sramota da me zoveš - rekla je Marija Ana

  • 7

Filip Đukić imao je večeras iznenađenje u vidu poziva, a razgovao je sa devojkom Marijom Anom, za koju je ranije izjavio kako je jedina koju voli. Ipak, poziv nije bio nimalo prijatan za ovog zadrugara, ma koliko on to pokušao da sakrije.

Muž i žena nikako! Sloba, Luna i Kija pevali zajedno, pogled Đoganijeve govori SVE! (VIDEO)

- Ne bih se ni javila tebi uopšte. Videla sam da su oni, pa sam se javila iz poštovanja prema toj kući... Ne znam kako te nije sramota da me zoveš i da pominješ moje ime - rekla je Marija Ana.

Printskrin: TV Pink

Marija Ana nije bila oduševljena Filipovim pozivom, pa ga je tokom razgovora isprozivala, a na kraju i - ostavila. Filip se vratio u kuću, a evo šta je sve rekao o ovome.

- Izenadio me poziv... Očekivao sam da će biti gore nego što je bilo. Slab je domet, video sam je na pet sekundi - rekao je prvo.

Printskrin: TV Pink

A onda je morao da prokomentariše to što se jutros ljubio sa Zoranom, iako to nije bio prvi put. Na pitanje da li je Marija Ana zbog toga ljuta, rekao je:

- Najveći problem je što sam ja ušao ovde, to sam znao još kad sam krenuo ovamo. Ona zna kakav sam ja i gde sam... Najviše je iznerviralo to što je nisam pitao, samo sam joj rekao, plus moje ponašanje...

- Taman kad sam pitao hoćemo da pravimo bebu, prekinula se veza - rekao je Filip.

Foto: Telegraf

Marija Ana rekla je Filipu tokom razgovora da je već za prvih deset dana pokazao kakav je, a on je to ovako opravdao:

- Moguće da je za Saru to rekla, ali ja sa njom nisam imao ništa... - na šta se Sara samo nasmejala.

- Ona mi je pre ulaska rekla da je kraj i ja sam ušao sa tim saznanjem. Da sam znao da ona tako razmišlja od početka, verovatno ništa ne bih radio, ali kako sam mogao da znam - rekao je Filip i dodao:

- Sa Zoranom ne znam kakav odnos imam. Nije veza...

Printskrin: TV Pink

A onda je i Zorana prokomentarisala kakav odnos ima sa Đukićem...

- Ne forsiram ništa, kamoli kad je Filip u pitanju. Ono što on želi ne može da očekuje od mene, a ni ja ništa ne očekujem od njega. Onih stvari neće ni biti - odlučna je bila Zorana, iako joj mnogi baš i nisu poverovali.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte Filipov razgovor sa Marijom Anom, koja za njega nije imala nimalo prijatne reči, već ga je izvređala najstrašnije:

A evo i šta su Zorana i on prokomentarisali o svom odnosu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Donja Murtulica

    21. decembar 2017 | 23:37

    E pa sine, nije sve što se šiša ovca.

  • JANA

    21. decembar 2017 | 22:32

    He he svska joj cast,nesto pametno i od nje...

  • Ponosna Srpkinja! 🇷🇸

    22. decembar 2017 | 02:16

    Ova devojka je zlo. Filipe spasao si se sa tim što te otkačila. Jednog dana ćeš joj biti zahvalan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA