Mama, trudna sam sa novim dečkom, ne poznaješ ga... Učesnica Zadruge saznala da će postati baka! (FOTO)

Telefonski pozivi zadrugara bili su večeras više nego uzbudljivi

  • 7

Pojedini učesnici "Zadruge" dobili su večeras priliku da iskoriste jedan telefonski poziv, a jedna od učesnica saznala je da će postati baka, jer je njena 29-godišnja ćerka u drugom stanju.

Filip poslednji dinar dao na poziv i čuo devojku, ona ga spustila kao niko i OTKAČILA! A onda ga je i Zorana pokopala... (VIDEO)

U pitanju je Milica Dugalić koja je razgovarala sa svojom ćerkom Mašom, koja joj je negde na sredini razgovora sopštila lepe vesti.

- Trudna sam sa ovim novim momkom. Još malo pa sam treći mesec. Sve je u redu, nemoj da se sekiraš ništa - rekla je Maša mami.

Printskrin: TV Pink

- A ko je gospodin? - pitala je Milica, nakon što je došla k sebi od sreće što će ona i njen suprug postati baka i deda.

- Onaj o kom sam ti pričala. Kad si ti ušla u "Zadrugu", mi smo počeli da se zabavljamo i eto... - rekla je ćerka i dodala da je on Miličin kolega koji radi u jednoj drugoj televizijskoj kući.

Printskrin: TV Pink

- Aha... Volim vas sve, obožavam vas - rekla je presrećna Milica na kraju razgovora, a kad se na sav glas zahvalila produkciji i Velikom šefu, otišla je u kuću da svima saopšti lepe vesti.

- Ljudi, biću baka! Deset nedelja mi je trudna Maša. Lepšu vest nije mogla da mi kaže! - rekla je presrećna Milica čim je ušla u kuću, a zadrugari su odmah prišli da joj čestitaju.

Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. decembar 2017 | 23:47

    Svasta! Pa valjda devojka koja je resana da ima decu sa momkom valjda pre toga treba da ga upozna sa roditeljima ,a i da se upoznaju buduci prijatelji, postaje baka a nezna ni od koga ni nista ,verujem i ta mala da je neko pita kako se zove nebi ni ona znala ,bitno da je trudna a posle ce vijati prezime 😉

  • Dejan

    22. decembar 2017 | 00:17

    Trudna sam sa novim deckom mama.... Krenuli smo pred zadrugu, sada sam u 10-toj nedelji.... Au....Sta je ovo???

  • Naki

    22. decembar 2017 | 02:00

    S kim god da je trudna,Milica postaje baka i dobija unuce. Da je najrazocarenija u cerku to dete bi zavolela kad se rodi. Tako da cemu potreba za moralisanjem?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA