Sloba otkrio šta bi uradio kada bi pre Kije ispao iz Zadruge! Luna zanemela kada je čula! (VIDEO)

Radanović je priznao koliko mu smeta prisustvo žene u rijalitiju, a posle jedne njegove rečenice je čak i Luna ostala bez teksta

  • 32

Luni Đogani i Slobodanu Radanoviću ne prestaje da smeta prisustvo Kristine Kije Kockar u Zadruzi, pa je često spomenu u razgovoru i prokomentarišu njeno prisustvo u rijalitiju.

RUSVAJ - KIJA NAPALA LUNU: Ti da ćutiš, ne može ljubavnica moga muža da komentariše mene! (VIDEO)

Tako je i ovoga puta bilo. Dok su odmarali u spavaćoj sobi, jedna od tema o kojoj su pričali bila je i Kristina.

- Kunem ti se, sad da izađem i da gledam nju na TV-u, ja mislim da bih udarao... Deset puta bih se više nervirao nego ovde - priznao je Sloba.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Pogledajte razgovor Lune i Slobe o Kiji:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    22. decembar 2017 | 14:33

    @Ja@ Slazem se da je Sloba pogresno postupio ali nemamo pravo da komentarisemo ono sto ne znamo a to je sta se desavalo u njihova 4 zida poslednjih godina. Jedno je sigurno - Kija je starija i obrazovanija od Lune, usla je kasnije sa svim informacijama i jos uvek mize da se kontrolise, no budite sigurni da je daleko od svetice a to ce i vreme pokazati. Lunu ne bih da komentarisem. Zao mi je ovog momka kakav god bio...nikoga nije ubio. Ziveo je sa zenom koja ga je koristila - njegovu popularnost-i posto mu je ona često odgovarala na poruke fanova i kolega sa pola njih ga je posvadjala. Ona ima potrebu da bude javna lucnost-nicim izazvana. Osim ako slikati se go u necijem spotu znaci postati poznat! Dakle, svako od nas gresi, pogresio je i on ali ne tako i toliko da bi ga svakodnevno razapinjali na stub srama. On se dopisivao sa koleginicom pred Kijinu operaciju. Kazem -DOPISIVAO. A ona ga je prevarila sa bivsim/sadasnjim deckom letos ali je napad najbolja odbrana pa eto prilike - on nju prevario javno (nakon sto je ona isto to uradila ali tajno) i sad je usla da iznese sav prljav ves kako bi oprala svoju prevaru a njega izblatila. Sta reci? Nadam se da ce Sloba ispasti cim pre i time se spasiti od ove dve karakondzule. Ne zna se koja je gora!

  • RR

    22. decembar 2017 | 12:37

    Neutralna sam u ovoj priči. Ali ovoliki primitivizam dvoje mladih ljudi je naprosto nevjerovatan. Podrška supruzi.

  • Neko

    22. decembar 2017 | 11:57

    Ne razumem zbog cega ovom bizgovu Kija smeta. On govori sa toliko mrznje o njoj. Kao da je ona njega javno ponizila, obrukala i povredila. Bebop bi trebao da se pokrije po glavi i zauvek zacuti. Toliko zlobe izbija i iz njega i ove male prljavuse. Oni bi preko leseva isli do cilja... Nisu uopste svesni da je u zivotu sve kako radis tako ce ti se i vratiti. Kija i da je najgora nije ovo zasluzila i bice nagradjena od Boga u drugom nekom smislu. Spasila se. Ovo dvoje su vec kaznjeni kakvi su ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA